Tarragona

Páginas: 2 (360 palabras) Publicado: 5 de marzo de 2014
VOCABULARI
Amfiteatre: Edifici romà on eren celebrats diferents espectacles públics, amb un espai central (l'arena) on tenia lloc l'espectacle i una sèrie de graderies que el voltaven. 
Actesmartirials: actes pertanyent al martiri o a un màrtir
Capella St. Pau: Petita esglesiola d'inicis del segle XIII d'estil de transició del romànic al gòtic.
Jubileu: Solemne celebració de perdó, ques'esqueia cada cinquanta anys. 
Catedral: Església principal o mare d'una diòcesi, on radiquen la seu del bisbe i el capítol canonical. 
CONTESTA, AMB UN MÍNIM DE 10 LÍNIES, LES DIFERENTS PREGUNTESExplica el que més t’ha impactat de les actes martirials a partir de les visites dels diferents llocs.
El que més m’ha impactat per una part a la Capella de Sant Fructuós (a la catedral de Tarragona) escom encara es conserven les relíquies dels sants màrtirs, les pintures parietals que representen la historia dels màrtirs i la translació de les relíquies de l’últim bisbe de la Tarragona visigòticai es en aquest espai, però no es sap exactament en quin lloc on es va produir el judici i la condemna dels màrtirs. També la Torre del Pretori on el bisbe i els seus dos diaques foren empresonats.Per el que més hem va impactar va ser l’amfiteatre on van ser cremats vius, però que més tard l’Església de Tarragona va construir en memòria dels màrtirs una basílica.
L’ Humanisme cristià com tractaels que no pensem com ells, a partir del que hem estudiat a classe?
Els objectius principals del l’ Humanisme cristià en una persona és, ser un ésser espiritual i material, dotat per deu dellibertat, capaç d’actuar responsablement i amb els valors de justícia, igualtat i compromís. Per a que aquest compromís obris un gran canvi en la societat, l’home i la dona tenien que utilitzar la sevapersonalitat. Però per una altra banda molts pensadors com Mounier, per exemple, s’esforcen en dialogar amb totes les tendències de pensament que no coincideixen amb la seva, sense ninguna intenció de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aqueducte De Tarragona
  • aqueducte de tarragona
  • Comentari Aqüeducte de Tarragona
  • Tarragona
  • Casas y centros regionales de tarragona
  • Mausoleu de jaume i
  • Amfiteatr de Tarraco (Tarragona)
  • Resumen declaracion ambiental dow tarragona

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS