Teaming. Treballar en Equip per a un món millor

Páginas: 3 (686 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2013
Dades del llibre.

Eyle, Jil van (2007): Teaming. Treballar en Equip per a un món millor. Barcelona: RBA Llibres SA. (La Magrana)


Dades de l’autor.

Jil van Eyle va naixer en 1967 aHilversum, Holanda. Abandonat pel mateix pare, va créixer amb els germans adoptius en una situació econòmica molt dolenta. Va començar a treballar mentre estudiava Econòmiques. Va exercir de director demàrqueting d'Eurotúnel i va muntar una empresa d'autobusos que va fracassar i va perdre tot el que tenia. També va treballar en diferents empreses multinacionals com a director de vendes i de màrqueting.Però va ser el naixement de la seua filla Mónica amb hidrocefàlia el fet que li va motivar a buscar noves fórmules de recaptació de diners per ajudar-la, i així és com va idear el Teaming. Des de l'any2000, a més de treballar com a assistent personal de Frank Rijkaard, dedica la major part del seu temps a aquest projecte.
A més de “Teaming, treballar en equip per a un món millor” (2007), en 1998va publicar el llibre 40 horas en 90 minutos, on reflexiona sobre el món de l'empresa i sobre què passaria si el traslladéssim al futbol, comparant la setmana laboral amb els 90 minuts d'un partit.Resum.

En aquest llibre, Eyle desenvolupa la idea del Teaming, concepte que podríem traduir com “microdonacions en equip”. Podem considerar el Teaming com una idea solidària o un moviment percanviar el món i que pot assumir qualsevol empresa o col•lectiu, unint “molta gent per molt poc”.
Per a fomentar la causa, l'autor s'ajuda de la repercussió mediàtica que tenen les persones famosesque s’interessen en el projecte i que, a més, li donen suport. Per


aquest motiu, podem trobar des de testimonis de persones com Louis van Gaal o Rijkaard, a Shakira, que ens conten les seuesexperiències amb el Teaming i fins i tot demanen ajuda per a portar avant altres projectes que, encara que siguen distints, tenen el mateix fi, ajudar els desfavorits. També trobem entrevistes a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball De L'Escola Contra El Món
  • Treball per racons
  • Ciències per al món contemporani
  • Ciencies per al món contemporani
  • ciències per al món contemporani
  • Ciencies per al món contemporani
  • Ciències per al món contemporani
  • Ciències Per Al Món Contemporani

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS