tecno

Páginas: 4 (789 palabras) Publicado: 18 de enero de 2015
fixchgojvhbkjl

La Viuda Reposada, plena de malícia, li volia ensenyar per misericòrdia la veritat a Tirant. Per això, va quedar amb ell a la cambra, d´on hi havia visió de l’hort. Tirant veia quèpassava a l´ hort pel joc d’espills del recinte. La Viuda va despatxar a la ciutat de Pera al negre hortolà, mentre feia vestir a Plaerdemavida amb la careta del negre. Li va dir a la princesa que perordre facultativa calia eixir a prendre aire a l’hort per a perdre la son de tant de dormir. Allí va tindre joc tot un conjunt de coquetejos que feien riure la princesa. D’aquí van passar a unacambra tancada on Tirant tot desficiós no podia veure què passava. Ara bé, imaginava el pitjor. Així, va començar a lamentar-se fins que va arribar la Viuda Reposada disposta a
consolar-lo com fera falta.Capítol 284

Visió eròtica de la Viuda Reposada de consolació a Tirant.

Capítol 434

Tirant, fa via de Constantinoble per parlar amb l’emperador, i aprofita per acudir en secret davant dela presència de la reina, la qual prepara una trobada en el llit amb la princesa.Abdullah.

Capítol 435
Tirant li dona les gràcies a la reina per el que ha fet per ell, i la reina li diu que no fa falta i que no perdi temps, que es despulli.
Tirant es treu la roba, la reina li agafade la mà i l'emporta al llit de la princesa. La reina se’n va i Tirant es fica al llit amb la princesa.

Capítol 436
La princesa li diu a Tirant que descansi i no faci servir la força perquè unadonzella no podia resistir tanta força, la princesa li diu coses fins que escolta, mira la teva princesa morta.
Tirant escoltant això s'aixeca ràpidament del llit pensant que l'havia mort, i se’n vacorrent a buscar a la reina per que li ajudes.
La reina en veure'l li llença aigua a la cara i Tirant recobra el sentit.

Capítol 437
La princesa no esta contenta amb el que ha fet el Tirant i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecno
  • tecno
  • TECNO
  • tecno
  • tecno
  • Tecno
  • tecno
  • Tecno

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS