Tecno

Páginas: 3 (741 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2015
TÍTOL: Una verdad incómodaAUTOR: Davis Guggenheim ( guió: Al Gore )
ANY: 24 de maig de 2006
DURACIÓ: 96 minuts
MENCIONS:
PREMIS: Tres premis ( oscar al millor documental llargo: una verdadincómoda. National society of films crítics award a la millor pel·lícula de no ficció i premis gotham premi de la audiència: esperando a Superman)
RESUM: els humans estem destruint la terra, estem omplintla capa de l’atmosfera de contaminació.
El moviment ecologista va sorgir 18 mesos després de veure una foto feta des de l’espai qye va donar la volta al mon, aquesta foto es diu: la salida de latierra. El sistema més vulnerable del sistema ecològic es la terra, aquest canvi que podem provocar a l’atmosfera es coneguda com escalfament global = contaminació.
Al Gore va començar a interessar-seper aquest tema gràcies al seu professor Roger Rebel, que va ser que va fer un experiment que anava de fer medicions del diòxid de carboni de l’atmosfera que seguia en augment cada dia que passava.Un tema important son els glacials, els glacials mica en mica van desapareixen fins que ja no quedi ni gota ( en el vídeo podrem veure les grans diferències de va 75 anys fins l’actualitat).
L’oceàtambé sofreix canvis, augmenta la temperatura i com a conseqüència tenim grans tempestes, huracans, tornados, etc. Altre efecte de l’escalfament global que passa desapercebut es que causen mésprecipitacions.
Aquest fenomen afecta també a les estacions, per exemple, fa 25 any, el apogeu de l’arribada de aus migratòries era el 25 d’abril de 1980 i les seves cries sortien de la closca el 3 de junyi al mateix temps sortien les eruga ( la naturalesa planifica), però 25 anys d’escalfament global el punt de naixement de les erugues surten setmanes abans i les cries d’aus intenten adaptar-se a lasortida de les erugues però no poden i comencen a tenir problemes. Hi ha milions de nínxols ecològics que es veuen afectats igual que l’escalfament global i altres animals agressius i exòtics que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecno
  • tecno
  • TECNO
  • tecno
  • tecno
  • Tecno
  • tecno
  • Tecno

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS