telegram

Páginas: 3 (620 palabras) Publicado: 11 de octubre de 2014
TELEGRAM
Telegram és una aplicació de missatgeria gratuïta que permet enviar i rebre missatges a través d'Internet. Permet crear grups i enviar imatges i vídeos. Un dels seus objectius és proveiruna major privacitat i seguretat en comparació amb altres aplicacions similars. Ha estat desenvolupat pels germans Nikolai i Pavel Durov, els creadors de la xarxa social VK.

Telegram és unaaplicació de programari lliure, que pot ser modificada per la comunitat, pel que existeixen clients oficials per als sistemes operatius mòbils Android i iOS, i també per a ordinadors, així com versions perexecutar en el navegador.
Característiques:
Tots els missatges són encriptats i hi ha la possibilitat d'autodestrucció de missatges i xats secrets.
Està basada en el núvol, per tant es potaccedir als missatges des de qualsevol dispositiu.
Té un servei molt ràpid donat per la distribució de servidors escampats per tot el món.
És una aplicació parcialment de codi lliure i gratuïta, senseanuncis.
No té límit en quant la quantitat de dades que es poden enviar.
POSSIBLES CAUSES DE L'ADICCIO
Davant la pregunta de que si les noves tecnologies són un risc potencial per provocar addiccions,la majoria d'experts coincideixen a assenyalar que aquestes tecnologies no generen, per si mateixes, l'addicció. Les persones amb determinats problemes previs són les que més recorren a elles i fanun ús indegut de les mateixes.

Els joves més susceptibles de desenvolupar una addicció són aquells que han crescut en un ambient familiar poc propici per al seu desenvolupament i amb poca o malacomunicació amb les figures de referència. Solen ser joves amb una baixa autoestima i que tendeixen a fugir d'un món adult que els resulta hostil, refugiant- en les noves tecnologies. A això s'uneix, enel cas dels adolescents, el fet de trobar-se en un període de canvis tant físics com emocionals. La no acceptació de la pròpia imatge corporal, la baixa autoestima, la inseguretat i altres factors,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Telegrama
  • Telegrama
  • El telegrama
  • Telegrama
  • El telegrama
  • Telegrama
  • telegram
  • El telegrama de ems

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS