Teoria Complexitat

Páginas: 2 (439 palabras) Publicado: 7 de diciembre de 2012
TEORIA DE LA COMPLEXITAT ( EDGAR MORIN )

Som una societat xarxa, es a dir, horitzontal, col•laboradora on tothom treballa per ajudar i no per competir. Tothom pot participar en el coneixement,tots som iguals (vikipedia, concentracions, etc..) Estem en un moment revolucionari on estem passant d’una societat individual, jeràrquica en una societat comunitarista (xarxa, participativa..).

Comveiem i com pensem el mon esta connectat de manera directe com ens el han ensenyat i explicat els nostres pares, professors, etc.


Vivim en una societat xarxa que te un repte ambiental que mais’havia plantejat el humà ( el perill de la desaparició de l’espècie, canvi ambiental). Aquest repte ambiental esta lligat intrínsecament amb política.
És important que la nostra postura siguiargumentada, precedida per coneixement.


21/09/2012

La teoria de la complexitat : teoria del caos. ( hi ha un ordre i una organització ) Unitat fractal ( un element que es repeteix i fa que hi hagi unordre i una forma que dona sentit a tot )

L’individu quant veu un espai i una organització complexa genera en ell un caos, però si som capaços d’entendre el fractal ho arribarem a entendre.

Lateoria de la complexitat defensa que tot esta interrelacionat. Es a dir, vivim en un mon complex, ja que qualsevol pesa petita que movem pot afectar a gran escala (El vol d’una papallona en una part delmon pot provocar un huracà a l’altra banda).

La ciència fins a finals dels segle 20 s’ha basat en una teoria atomista, es a dir aquesta teoria estudia diferents aspectes de manera individual, faunes classificacions de grups petits, geografia, filosofia, etc.

Ara hem vist que l’espècie humana requereix la necessitat de veure el mon de manera més global



Activitat educativa d elafarina: la teoria de atomista defensa que això no pot ser educatiu, ja que hi ha molt caos, en canvi, si ho veiem des de la teoria de la complexitat ho entendrem com activitat educativa, ja que si ens...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La complexitat lingüística del mon
  • teoría de la teoría
  • Teorias
  • Teoria Del Estado
  • Que Es La Teoria
  • Teoria Del Estado
  • Teoria
  • Teoria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS