Teoria De La Evolución . Niveles Primara

Páginas: 2 (463 palabras) Publicado: 22 de abril de 2012
[pic]
Charles Darwin va ser un famós biòleg britànic que va viure entre 1809 i 1882. És conegut com el pare de la teoria de l'evolució moderna, la que diu que les espècies, en un procés que prenmoltíssims anys, van evolucionant per mitjà de la selecció natural.

Darwin va estudiar educació primària a l'escola de Shrewsbury a Anglaterra i en 1825 es va incorporar a la universitat de Edinburgoper començar els seus estudis de medicina. Després de dos anys, va decidir deixar la carrera i va començar a preparar-se a la universitat de Cambridge on va conèixer el geòleg Adam Sedgwick i alnaturista John Stevens, que van ser molt influents en la seva formació com a biòleg i teòric de l'evolució. En 1831, amb només 22 anys, Darwin es va graduar en Cambridge i va ser convidat a participar coma naturalista en una expedició al voltant del món a bord del vaixell anglès d'investigació HMS Beagle.
[pic]

Durant 5 anys de viatge, Darwin va tenir l'oportunitat d'observar la flora i faunadels diferents llocs pels quals recorrien. Aquests recorreguts li van servir de comprovació per determinar que són les diferències de l'entorn, com el clima o la geografia, les que influeixen en lesespècies presents en cada lloc.

De tornada a Anglaterra, va publicar un llibre que explicava les seves experiències del viatge i el que havia descobert. El “Diari del viatge del Beagle” li va significarun gran reconeixement com a científic i molta admiració per part dels intel·lectuals britànics.





La tesi principal de la teoria de l'evolució plantejada per Darwin consisteix en el procésde selecció natural que es dóna entre les espècies. Ell va plantejar que són les condicions ambientals de l'espècie les que van a determinar la seva subsistència. Així, per exemple, en un entornd'arbres amb el fullatge a molta altura, només podran sobreviure les girafes de colls més alts. Les de menor altura moriran, i només subsistiran aquelles les condicions físiques de les quals són les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • primer nivel
  • La Evolucion Del Hombre (Teoria De La Evolucion)
  • Teoria de la evolucion
  • Teoria de la evolucion
  • Teoria Evolucionista
  • Teoria De La Evolucion
  • teoría de la evolución
  • Teorias De La Evolucion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS