Teorias de la creación de l'universo

Páginas: 2 (255 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2014



Teories sobre la formació de l’univers
Després de les societats primitives, la primera teoria amb fonament científic sobre la forma i propietats de l'universconegudes per la història van aparèixer a la Grècia precristiana.
A partir d'aquest moment la raó va començar a ser l'element primordial utilitzat per tots elshomes que van començar a preguntar-se sobre l'origen de l'univers.
Hi ha diverses teories sobre la creació de l’univers però nosaltres explicarem la inflació còsmica, lade l’univers estacionari i la de l’univers oscil·lant.

La inflació còsmica
Aquesta teoria també coneguda com a univers inflacionari d’Alan Guth és un modelcosmològic que teoritza que l'Univers, poc després del seu naixement, travessa una fase d'expansió exponencial extremadament ràpida i accelerant a causad'una energia del buit positiva.

Univers estacionari
Explica que la disminució de la densitat que produeix l'Univers en expandir-se es compensa amb una creació contínua de matèria,a causa que es necessita poca matèria per igualar la densitat de l'Univers.

Univers oscil·lant
La teoria de l’Univers Oscil·lant ens diu que la forçagravitatòria de l'univers serà capaç de frenar la seva expansió i començar el procés contrari, és adir, una contracció de l'univers.
Aquesta hipòtesi va ser proposada perRichardsom Tolmanansom, segons la qual, l’univers sofreix una sèrie infinita d’oscil·lacions, començant amb un Big Bang i acabant amb un Big Crunch.

CreacionismeTambé hi ha un seguit de teories religioses que basen les seves creences en que l’univers ha estat creat per un ser diví o més d’un, depèn de la religió.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TEORIES DE L'UNIVERS
  • Teories sobre el final de l'univers
  • Evolució De Les Teories Del Coneixement De L’univers
  • Teories de l'univers (català)
  • Teoría Creacionista o Creacionismo
  • teoria creacionista o creacionismo
  • Teoria Creacionista
  • teorias de la creacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS