tesis

Páginas: 4 (789 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2015
Tesis

1. -Una certa immunitat als efectes d’horror davant de la violència. Aquesta és una de les actituds més freqüents actuals, ja que, s’ha incorporat la violència a través de molts factors(mitjants de comunicació, videojocs, xarxes socials..) i s’ha immunitzat la violència per a la societat. Es pot observar perfectament en les últimes escenes de la pel.lícula en les quals apereixen al’hospital, i els malalts observen per la televisió la emmissió dels successos. Davant les imatges els espectadors es mostren horroritzats però, tot i així, ho miren i són incapaços de treure-ho perquè sesenten atrets per la curiositat.

-L’acceptació de la violència com un sistema de resoldre problemes. Aquest és un fet molt actual tant com pels majors d’edat com els nenes més petits. Això succeeixper la influència dels videojocs en la conducta.
Un exemple dins la pel.lícula és una de les escenes finals, quan la protagonista Angela va a casa de’n Bosco. En realitat, ella es sent confosaperquè no sap qui és el veritable assessí i va a buscar recolsament en ell. Finalment descobreix que ell és qui reproduïa les pel.lícules i Chema havia anat a salvar-la. En el moment en què es troben elsdos nois a la cuina, comencen a barallar-se fortament, cadascun d’ell amb la seva finalitat d’aconseguir el què volien i resoldre el problema.

-La imitació de les conductes violentes observadesals mitjans de televisió. Igual que les dues anteriors altres factors afecten molt en la conducta violenta, en aquest cas a través dels mitjans de comunicació.
A la pel.lícula es varen ficar de modales “snuff movies”, per tant, el fet de què aquestes imatges es divulguessin van incitar a persones per fer-les i reproduir-les com era en el cas de’n Bosco i el professor de l’escola.

-Identificacióde certs caràcters i trets personals siguin de victima o d’agressor.
Aquesta afirmació es veu en escena en una part el qual apareix el Bosco i l’Angela al llit de casa d’ella. Ella sentia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tesis
  • Tesis
  • Tesis
  • Tesis
  • Tesis
  • Mi Tesis
  • Tesis
  • Tesis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS