Tholocaust

Páginas: 2 (353 palabras) Publicado: 7 de enero de 2013
NOCHE Y NIEBLA

Noche y niebla, es la pel·lícula documental de Alain Resnais o ens mostra l’extermini i la responsabilitat col·lectiva, no nomes de la societat nazi, sinó també de totaEuropa i de la humanitat sencera, respecte a les atrocitats nazis.

Veure aquesta pel·lícula m’ha fet reflexionar i adonar-me que les persones de vegades podem arribar a ser animals, no hem puccreure que matessin amb tanta sang freda, i que poguessin continuar dormint a les nits. No puc creure que maltractessin d’aquesta manera a les persones i les seves consciencies continuessinnetes. Es vergonyós veure com les persones poden ser tant cruels, no com animals com he dit abans, i es que no crec que cap animal sigui capaç de matar als de la seva pròpia espècie, fins i tot crecque son molt més nobles els animals que no pas aquests assassins.

Les imatges que he vist m’han ficat la pell de gallina, m’han fet sentir fàstic i no de cara als cossos, sinó de cara alsque els hi feien això, m’ha fet sentir vergonya perquè aquest extermini no només va ser cosa del passat, es cosa d’humans i com a humana hem fa vergonya que pugui existir gent tant desgraciadaque sigui capaç de fer aquestes coses, per mi no son persones son com pedres, que ni senten ni pateixen ni res... Eren veritables errors de la humanitat, no haurien d’haver arribat a néixer,ningú te dret de treure-li la vida a ningú.

Hem demanava el perquè del títol “Noche y niebla” i he trobat informació que diu que el títol va ser aquest per transmetre el fet de que no deixavenrastre del que estaven fent, ja que les persones eren portades al camps de concentració i d’extermini a la nit amb la boira, i d’aquesta manera ningú els veia. Hem sembla molt adequat i crecque es una bona pel·lícula per mostrar la realitat del que es va fer, tot i que les imatges son molt fortes i impactants , però s’han de veure perquè son reals.

[pic]



Marta Grau

2BB
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS