tios malos

Páginas: 3 (693 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2013
Segons un estudi de la Universitat de Columbia les noies veuen els nois dolents més atractius que els altres. Els nois ‘malotes’ atrauen perquè van contra corrent i desafien les normes, solen serforça segurs d’ells mateixos i fan el que sigui per aconseguir el que volen. L’estudi diu que elles se senten protegides per aquests nois perquè saben que les poden protegir del perill, ja que no tenenpor a arriscar-se ni posar-se límits.

Un altre motiu que s’ha comprovat és que aquests tipus de nois solen tenir un aire misteriós que els envolta i les dones més curioses ho troben fascinant.També sol passar que ens pengem d’un que no ens fa cas, que al passar pel nostre costat ni ens mira i tot i així no hi ha manera d’oblidar-nos d’ell, conquerir-lo s’acaba convertint un repte per la noiaenamorada i pot passar que confongui el que és amor amb una obsessió.

Quan amb una acció no rebem felicitat (per exemple el noi que t’agrada et veu i no et somriu ni et diu res) la dopaminaexplosiona i crea tensió al cos. Quan finalment el noi ‘dolent’ et somriu després de passar de tu tants cops et sents molt millor que si ell t’hagués somrigut la prima vegada.
SIMPLICIDAD
Juan SebastiánSánchez HernándezCód.: 20091020087
Jssh92@hotmail.com
Manuel Fernando Aponte GuzmánCód.: 20091020121
aponteguzman@gmail.com
Kevin Eduardo Jamaica GonzalesCód.: 20091020122
elduro2201@hotmail.comResumen: “
Las leyes de la simplicidad” libro de Jhon Maeda fue uno de los librosmas influyentes sobre la humanidad, sepuede apreciar la forma en la que esteautor nos muestra que tantonoscomplicamos para realizar ciertasactividades las cuales deberían ser simples. Con 10 leyes que propuso nosmuestra como podemos recuperar esasimplicidad en la vida.
1. INTRODUCCION
Con el surgimiento denuevas tecnologíallegando a nuestro mundo, las personas muchasveces creen que esto hará la vida más sencillaen todo sentido, aunque en muchos casos estopuede hacer que nos compliquemos a la horade hacer...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tios
  • los tios
  • Tios de Proyectos
  • tios de adolecentes
  • Tios de consumo
  • Tios Y Excentricos
  • Tios De Plumaje
  • tios de brocas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS