Tipus De Música

Páginas: 4 (907 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2013
Rap: El rap és un estil musical basat amb rimes que sorgeix als barris negres novaiorquesos vinculat des de principis dels 80 als ambients de la cultura hip hop. Si el hip-hop es va distingir perevolucionar a partir de les formes primigènies de la música religiosa de la comunitat negra dels Estats Units, a través d'una expressivitat laica i popular que es va conciliar molt sovint amb el funk, elrap es desenvolupa sobretot per dues vies: trenca els seus llaços amb el funk i la música disco de consum, accentua la seva relació amb el break dance alhora que radicalitza els seus signesd'identitat de la cultura del carrer, mitjançant formes autònomes i un llenguatge específic i combatiu.

Ska: L'ska és un estil musical originari de Jamaica precursor del rocksteady i més tard, del reggae.En ser un gènere particularment apte per a fusions ha incorporat, a través de distintes variants, els més diversos llenguatges musicals. Des d'un principi, les versions a ritme de ska de composicionspopulars per a cinema i televisió (The James Bond Theme, Exodus, A Shot in the Dark, The Untouchables, etc.) li va gravar a foc la seua particular identitat, entre del carrer, nostàlgica i"misteriosa", característica que conservaria a través de les èpoques. Està fortament associada als moviments mod, rude-boys i skinhead.

Techno-pop: El techno-pop és un gènere de músicaelectrònica caracteritzat per l'ús de sons elèctrics o robòtics sobre melodies simples. Nascut a finals dels anys 70, compta amb artistes rellevants com per exemple Brian Eno, determinats treballs de Pink Floyd, DepecheMode, Ladytron i Miss Kittin. El so d'aquests grups ha estat caracteritzat com a fred o fosc, en oposició a altres gèneres similars com el dance. El gènere va néixer a partir del synthpop, del qual pren l'úsde sintetitzadors, i del pop britànic.

Dance: El dance és un estil musical, subgènere de la música electrònica, nascut als anys 80 però l'explosió del qual no es va produir fins els anys 90....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la salmonella tipus
  • Tipus de text
  • Tipus de Registres
  • tipus de societats
  • Tipus De Motivacio
  • Tipus de núvols
  • Tipus d'escoles
  • Tipus de fal·làcies

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS