Resum Per Capitols De "La Tempesta"

Páginas: 4 (963 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2012
LA TEMPESTA

RESUM CAPITOLS 1 i 2.


La Nahara és una noia que odia a la seva mare, i per tant, te una relació familiar dolenta per part seva. La seva mare es preocupa per ella però, quanintenta dir-li algo, la noia es posa a la defensiva. Per el que es veu en aquests capítols només viu amb la seva mare.

Per una altra part, la Nahara és la noia més popular del seu institut, és agradableamb els altres y s’ha guanyat el afecte y respecte dels seus companys. Porta com una vida totalment diferent de casa a l’escola. Ella sempre arriba tard al institut, i tant li fa. Podríem dir que esla típica adolescent que passa de tot. A l’escola ella i els seus companys s’inventen un joc que posa dels nervis als professors i es posen a jugar-lo per fer-lo fora, i ho aconsegueixen.

RESUMCAPITOLS 3, 4, 5, 6 i 7

Un dia que la Nahara té festa, ha de cuidar del seu cosí de 6 anys, perquè la mare del nen no pot i la de la Nahara se n’ha d’anar. Abans d’anar-se’n, la mare li comença adonar indicacions però la Nahara s’ho pren malament i li contesta. El nen està amb ella fins que torna sa mare, i quan aquesta torna, el nen li contesta com abans havia vist fer-ho a la Nahara.
Unaltre dia, ella se’n va d’excursió amb la seva classe a Tarragona. I comença a ploure. I a ella li atrapen records que li impedeixen moure’s. Es paralitza mentre recorda un accident que va tenir lloc quanella era petita. I recorda. Ella a sobre d’un arbre mentre la gent s’ofegava. Ella espantada. Ella sense poder fer res.
Un cop que es a casa, com molts més, la Nahara maltracta a la seva mare,aquest cop perquè l’havia desobeït quan la mare li havia dit que res de tatuatges. Aquest cop l’empenta, la tanca a una habitació i ella es posa a veure la televisió. Quan venen testigs de Jehovà i liparlen de la relació familiar i li diuen veritats que ella no vol escoltar. Quan deixa sortir a la seva mare, per un moment sent vergonya i arrepentiment per el que li ha fet, però amaga els seus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tirant lo blanc resum per capitols
  • Resum Tirant Lo Blanc Per Capítols
  • Resum Per Capitols Tirant Lo Blanc
  • La Plaça Del Diamant
  • Resum de Tirant lo Blanc per capítols
  • Resumen la tempestad
  • Resum per capítols: bogeria
  • Resum capitols tirant lo blanc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS