TIRANT LO BLANC

Páginas: 2 (361 palabras) Publicado: 4 de junio de 2013
Somni fingit de Plaerdemavida
CAPITOL: 162 : LA RESPOSTA QUE LA PRINCESA VA DONAR A TIRANT
Estefania i el conestable Diafebus (cusí de Tirant), estan disposats a ajudar al capità Tirant en el seumal d’amors, perquè al dia següent la princesa s’anirà amb l’emperador a la ciutat. Llavors decideixen fer un trobament en la cambra de la princesa. Però sense que ells s'adonessin una donzella,anomenada Plaerdemavida, que es va fer la dormida (perquè sospitava que passava alguna cosa), ho va veure tot i al dia següent ho explica tot el que havia passat ala princesa i a Estafanía com si estractés d'un somni.

CAPÍTOL 163: EL SOMNI QUE VA TENIR PLAERDEMAVIDA
En aquest capítol la donzella Plaerdemavida, relata tot el que va passar a l'habitació de la princesa: els jocs amorosos que té Tiranti la princesa, l'acte sexual d'Estefania i Diafebus.
Després de la missa l'emperador i la princesa se’n van anar. A l'hora d'acomiadar-se Tirant de la princesa es cau del cavall, ell posa l'excusaque el cavall tenia mal.

Festes a Constantinoble. L’episodi de la pinta i la sabata en

CAPÍTOL 189: LES GRANS FESTES QUE L’EMPERADOR VA FER PER ALS EMBAIXADORS DEL SOLDÀ
Tirant entra al'habitació de la princesa, sense el seu permís. La princesa li demana que es vagi, i comencen a tenir jocs amorosos. Quan de sobte arriba a la cambra de Carmesina l´emperadriu, i després l´emperador, peròTirant no es descobert, la princesa li ajuda a amagar-se.
L´emperador fa festes de vuit dies en les quals un cavaller desconegut, anava llançant per terra qualsevol rival.
Davant de l´admiració dela concurrència Tirant es disposa a lluitar amb ell. Quan el desconegut se n´adona vol retirar-se però l´obliguen a lluitar. Quan passa per davant de Tirant, alça la llança, per tant Tirant no va podervenjar-se. Tot seguit es va descobrir que el cavaller misteriós era Diafebus. Va arribar un vaixell tot de negre del qual van baixar quatre personatges al·legòrics que es van presentar davant de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tirant lo Blanc
  • Tirant lo blanc
  • Tirant lo Blanc
  • tirant lo blanc
  • Tirant Lo Blanc
  • Tirant lo blanc
  • TIRANT LO BLANC
  • Tirant lo blanc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS