Too Big To Fail

Páginas: 3 (518 palabras) Publicado: 3 de mayo de 2012
Too Big to Fail, es tracta d’una pel·lícula estadounidense realitzada per la cadena de televisió HBO (creadora també de Inside Jobs), basada en el éxit editorial d’un dels escriptors del New YorkTimes, Andrew Ross Sorkin, “Too Big To Fail:The Inside Story of How Wall Street and Washington Fought to Save the Financial System... and Themselves”.

La pel·lícula tracta sobre la gran crisisfinancera iniciada al 2008, en la qual ens trobem ara. Tot el film es centra sobretot en les accions per controlar aquesta gran catrastrofe per part de Henry Paulson, Secretari del Tresor americà.

Començaamb la coneguda història de la “bancarrota” de Lehman Brothers: el delegat d’aquesta institució bancaria, busca inversió externa per poder salvar la banca, però molts dels inversors no volenrealitzar-la a causa dels CPE dels que disposa el banc, i el Tresor, tampoc sembla partidari a ajudar-los. Barclay i el Bank of America són els dos únics interessats en la seva compra, però el Bank of Americadecideix comprar Merrill Lynch, i Barclay, que estava disposat a realitzar-ho, finalement els grans caps s’hi neguen a fer-ho. Lehman Brothers es declara en “bancarrota” just abans de l’opertura demercats.

En un inici, la reacció de Wall Street i política es favorable, però sobtadament, AIG entra en crisis, la qual el Tresor si que decideix intervenir desprès d’una llarga reflexió, a causa dela seva importància en la industria financera i les hipotèques. El president de la Reserva Federal creu que s’hauria de crear una intervenció continuada per aquesta organització o el Tresor permillorar la situació, però al final, tot això acaba sent refusat.

El que Paulson preten fer, es comprar els “actius tòxics” dels bancs per tal de estabilitzar-los, o fer una injecció directa de capital,en la qual, ni democràtes ni republicans es troben d’acord. Tot i això, Geitner, s’adona que el mercat no pot esperar a l’acció del Congrès, i s’intenta crear fusions entre els “bancs dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • too big to fail
  • Too Big To Fail
  • too big to fail
  • Too big to fail
  • TOO BIG TO FAIL
  • Too big to fail
  • too big to fail
  • Too Big To Fail

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS