trabajo 23

Páginas: 6 (1383 palabras) Publicado: 30 de diciembre de 2013
Publicistes de la Champions. Important saber en quines condicions i que els aporta
Heineken.
Heineken, és una cervesa que conté un 5,0% de volum d’alchool. Està elaborada per la cerveseria neerlandesa Heineken International.

Heineken, a Espanya, pertany al grup *Heineken Internacional i és el resultat de la fusió l'any 2000 de Grup *Cruzcampo i L'Àguila Heineken. Té la seva seu social aSevilla, però les seves oficines centrals están situades a Madrid. En l'actualitat els quatre centres productius d’aquesta important cerveza són: Sevilla, Madrid, València i Jaén.

Les marques més conegudes de la marca “HEINEKEN” a Espanya són les següents:

Cruzcampo, Amstel, Buckler, Cruzcampo Gran Reserva, Cruzcampo Light, Cruzcampo SENSE, Amstel SENSE, Amstel Extra, Shandy Cruzcampo(Llimona, Taronja), Desperados i Sol.

La relació que té HEINEKEN amb la champions és totalment directe, ja que Heineken és un dels principals patrocinadors de la UEFA Champions League. El logotip “Gaudeix Heineken amb responsabilitat” està present amb totes les seves estràtegies a alhora de comercialitzar aquest producte. La forma més visual de fer publicitat a la champions es amb la instal.lacio detanques publicitaries que envoltes tot el terreny de joc, a més a més dels anuncis en moments com poden ser els incis del partit.

Heineken enfoca els missatges tradicionals basant-se en un consum responsable i adopta una postura progressiva, mostrant que beure de forma moderada pot ser un propòsit positiu. L’objectiu principal de les campanyes publicitaries és mostrar que gaudir de la cervesaHeineken amb moderació pot ser part integral de la relació i el tracte amb els amics, de la trobada amb persones noves i d'experiències inèdites.

En el vídeo, "home del món" (vídeo de Heineken) es personifica la poderosa idea que no existeixen límits quan un coneix els seus propis límits. La campanya Sunrise reforça la importància de mantenir el control i mostra com aprofitar totes lesoportunitats de la nit,. de manera responsable

Master Card.
MasterCard és una marca de targetes de crèdit i de dèbit. Va ser originalment creada pel United Bank of Califòrnia; posteriorment es va aliar amb altres bancs, els quals són First Interstate Bank, la companyia de serveis financers Wells Fargo & Co, Crocker National Bank i el Califòrnia First Bank. És una societat anònima que cotitza en laBorsa de Nova York.

L'actual eslògan de la companyia és "Hi ha certes coses que els diners no pot comprar. Per tot la resta existeix MasterCard".

MasterCard actualment afavoreix a l'equip de Rugbi “Neozelandès All Blacks”, un dels equips més famosos en aquest país.

És la patrocinadora actual de la UEFA CHAMPIONS LEAGUE. La forma més visual de fer publicitat a la champions es amb lainstal.lacio de tanques publicitaries que envoltes tot el terreny de joc, a més a més dels anuncis en moments com poden ser els incis del partit.

Ford des de 1992
Ford ha anunciat l'ampliació del seu patrocini de la més popular i prestigiosa competició futbolística de clubs, fins a juny de 2015. La història de la relació entre Ford i la UEFA Champions League és tan antiga com el propi nomd'aquesta competició, en 1992. Des de llavors i malgrat els seus defectes, aquest torneig s'ha anat convertint en una de les competicions esportives més seguides de tot el món.

Més de mil milions de teleespectadors la van seguir durant la temporada passada, amb una audiència acumulada de més de quatre mil milions de persones, més de la meitat d'ella de fora d'Europa. La utilització per part de Fordde xarxes socials com Facebook i Twitter per comunicar-se de manera més directa amb els seus usuaris va a experimentar millores gràcies a aquest nou acord de “sponsors”. Els sposnsors són persones o entitats que paguen tots els gastos d’una activitat determinada, on generalment tots els fins són pensats en la publicitat

Tots els usuaris i seguidors que estan en contacte amb Ford en aquestes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • trabajo lenguaje 23
  • estudio trabajo 23
  • TRABAJO 23 DE OCT 15
  • Trabajo De FOL 23
  • TRABAJO PRACTICO 23
  • Trabajo Naves 23
  • TRABAJO GRUPO 21 22 Y 23
  • Trabajo 23

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS