Trabajo De Optativa

Páginas: 2 (383 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2013
Treball optativa rendiment esportiu
Tema: I DESPRES….?
1.incloure dos exemples d esportistes amb circunstancies diferents.
El meu primer exemple es en Alfonso Benavides conegut en el mon depiraguisme com Sete.
En Sete es un canoista profesional de es Real Club Nautic Port de Pollença va comença a remar alla i ha passat per centres de alt rendiment com Cteib i en el centre de alt rendimientde Pontevedra. Ell ha pasat toda sa vida entrenant i sigueix es el primer canoista mallorquin que ha competit en lses olympiadas (Londres 2012) va queda cuart i gracis a allo sa Federació Espanyolade Piraguisma li paga suficien per poder viure de aquest esport.

El meu segon exemple en Lluis un home des meu club amb els 68 anys y encara rema ell va competir tota la seva vida pero no era bo comper annar a carreras internacional es vapero es va treura una carrera y treballava y entrenava feliç.

2.icloure les diferents situacions de continua seguent palista o entrenador i colcu que ho hadeixa del tot.

En Vinca Escandell un del homes que mes me ha inspirat. Ell es palista menorquin que es va pasar al centre Cteib pero no es va fer profesional y va pasar a ser entrenador del seuclub despres al pasar el temps en Jesus cobo ( ex entrenador de Cteib) es va nnar per entrenar sa selecció Espanyola i en Vinca es va pasar a ser entrenador de Cteib.
En Marc Maning palista de Real ClubNautic Port de Pollença estaba en sa seleccio Espanyola de juniors en es Centre Alt Rendiment en Trasona (Asturies) es va cansar de aques esport i es va deixar de remar.

3.incloure un comentaripersonal i basat amb fet verdicssobre com veus el futur del teu esport.
Es meu futur esportiu se que vull arribar a clasificarme per un europeu o mundial de pista i poder estar en sa selleccioEspanyola o poder ser entrenador de un club petit i alomillor cualque dia ser entrenador de un centre de alt rendiment.Lo mes inportant que vull es tenir aquest esport en sa meva vida per sempre perque...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TRABAJO DE OPTATIVA y libre exprecion
  • trabajo optativa
  • trabajo optativo
  • Trabajo Optativo
  • Trabajo De Optativa
  • Optativa
  • optativa
  • optativa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS