Trabajo de radio

Páginas: 3 (703 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2012
Guglielmo Marconi

LA RADIO

¿Qui va inventar la radio ? Explica tot el que sàpigues d'aquesta persona .
La radio va ser inventada per Guglielmo Marconi , va ser inventor , físic italià iempresari sempre va estar interessat per la ondes electromagnètiques des de molt jove, va ser conegut per l'inventor de la radio ja que el seu dispositiu de transmissió va ser radial , a base de moltesexperimentacions amb altres científics com per exemple Hertz . Al 1897 va establir comunicació a través del canal de Bristol (Anglaterra ) . El 2 de Juliol se li entrega a Marconi la patent detelegrafia sense fils .

¿Quina va ser la finalitat per la cual es va crear aquest invent ? ¿ Que va passar través d'aquesta intenció inicial ?
La seva finalitat va ser per rebre i transmetre senyals , elseu us primordial era per utilitzar-lo als vaixells , però al 1919 va començar a funcionar la RCA ( Radio Corporation of America ) , però en tot aquest temps no es pensava utilitzar-la com a elementde entreteniment , el primer que la va utilitzar amb aquest propòsit va ser Dr. Frank ja que en el seu temps lliure i a la seva casa va canviar el codi morse per un micròfon , amb el que no emetiaratlles i punts, emetia música .

¿Quina va ser la primera emissora de radio difusió ? ¿ Com va sorgir , on , … ?

La primera emissió de radio va tenir lloc a 1906 a Estats Units , al 1910 es vatransmetre per primera vegada una opera i al 1920 es varen crear diferents emissores de radio o estacions de radio . Al 1923 es va fundar al regne unit la British Broadcasting Corporation (BBC) . Al1925 ja funcionaven mes de 600 emissores per tot el mon . A Espanya al 1924 varen començar les primeres ràdios comercials al principi a Barcelona i Madrid . En un principi nomes transmetienacontentaments en directe , però la programació es va anar enriquint i varen començar amb bolletins de noticies locals , nacionals e internacionals que varen rebre la denominació de Diari Xerrat el primer que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • trabajo de radio
  • Trabajo Radio
  • Trabajo Radio Concierto
  • Trabajo Practico Con Radio Local
  • Trabajo Practico De Radio
  • TRABAJO EN RADIO 1
  • Trabajo Radio Cooperativa
  • Radio Trabajo De Ensayo Utpl

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS