Trajecte Final

Páginas: 5 (1174 palabras) Publicado: 28 de enero de 2014
RESUM

Capítol 1 - El cens total
Aquest capítol comença amb John, que treballa dins d’un edifici d’oficines. Al costat del seu despatx hi ha una oficina que s’anomena “Prospeccions en sorra”, ell se estranya perque només veu a gent pàl·lida entrar en aquesta oficina, però un dia li pica la curiositat i entra a inspeccionar el que hi havia, allí el que hi havia eren els arxius de les personesque hi viuen en el món.

Capítol 2 - Un món distant i veí
En aquest nou capítol troben a una xica que comença a treballar com a traductora de textos, el seu cap, un home misteriós, que li deia que volia que li fera dues copies de cada text, però un dia entra i veu l'armari on guardava les copies, l'obrí i trobà una sola copia de cada text, ella començà a sospitar i un dia al eixir del treball,s'espera a estar sola en l'oficina, pujà les escales i allà dalt va fer una cosa estranya i quan baixà la va veure i li ho contà tot, al dia següent hi tornà a pujar però no sol, sinó amb ella, i va ser una experiència inexplicable.

Capítol 3 - Servei oficial
Burt va anar a casa de la seua tia i ella li comentà que s’estranyava perque en la casa del costat hi entrava gent però no hi eixia,ellno s'ho va creure. Al morir la seua tia, va haver de passar temps en casa d'ella perquè era el únic que es preocupava, s'hi passava hores i hores davant la finestra i durant uns dies s'hi fixà i si, era veritat el que deia, que hi entrava molta gent però no hi eixia ningú. Ell s'hi proposà entrar a investigar, abans d'entrar hi trobà un cartell a la porta que hi deia: “Es necessita personal”. Hientra i al cap d'uns dies li tocaren i digueren que es presentara a unes oficines properes, hi anà i allí mateix hi va morir.


Capítol 4 - Cadàvers
El protagonista d’aques capítol s'hi trobà dos cadàvers en terra en una casa, fugí d’allí com hi va poder, però al dia següent hi conegué a una noia que hi treballava allí mateix que era molt bonica. Aquest comença a eixir amb ella fins que undia ella li digué que l'anaven a retirar de la circulació i que no hi podien quedar. Esa mateixa nit ell anà a la casa, on que va trobar els cadàvers i ella estava allí, no ella sinó la seva pell.

Capítol 5 - Urn, de Djlnl
Un dia a una granja hi anà un jove de característiques estranyes a buscar treball però sols per uns dies. Quan hi acabà en va anar amb el seu antic cap a la ciutat i quantornaren sols hi torna l'excap, la dona li notà una mica estrany però no sabia el que. Van tindre un fill i ell fugí d'allí, al poc de temps se'l trobaren mort. Quan ella tingué el fill era un poc estrany perquè li canviava la forma de la cara, se l'emportaren per a estudiar-lo i el mataren.
Poc temps després es tornà a trobar amb l’ ésser estrany i ella l'amava i se n'anaren a viure a un altrepaís, la policia els seguia i un dia quan ella eixia a per coses al mercat la mataren creguent-se que era ell.

Capítol 6 - La noia que venia del futur
Conta l'historia d'un home que va acollir en la seua casa a una xica que no estava molt be psicològicament, ella deia que venia del futur, quan ella marxà ell se n'anà fora per qüestions de treball, tornà per una cosa que se'n recordava que li haviadit ella, el nom d'un carrer que no hi existia quan se'n anà a l'estranger. Després tornà i trobà a la mare d'ella que alquilava una habitació i ell l'aconseguí, poc després ell li va traure tota la veritat sobre la seva filla.
Capítol 7 - El regressiu
La historia conta les vivències d'un xic que es rejoveix quan arriba a una certa edat, i a partir d'ahi els que estan en el mateix cas sontractats com a delinqüents. Ell coneix a una altra dona que està en el mateix cas però ella es mes jove que ell, això significa que morirà primer. Mentre que ella es feia més petita ell hi va tindre que encarregar-se d'ella i quan hi va morir ella, ell hi tornà on vivia tota la vida i allí trobà al seu net que s'hi volia suicidar. El net ell va reconéixer.















ASPECTES...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trajecte final
  • Trajecte final
  • Traject Final
  • Trajecte Final
  • Trajecte Final: Resumen
  • Trajecte final resumenes por capitulos
  • Trajecte Final. Manuel de Pedrolo
  • Trajecte Final Alejandra

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS