Trajecte final resumenes por capitulos

Páginas: 5 (1031 palabras) Publicado: 7 de febrero de 2011
Resum per capítol
El cens total.
Dins d’un edifici d’oficines treballa el John. Al costat del seu hi ha un altre i el sempre veu gent pàl·lida entrant. Un dia, li pica la curiositat i entra a investigar, hi havia uns arxius de totes les persones que vivien al món, és va quedar bocabadat , va mirar l’arxiu de la seva dona que suposadament havia mort i passava que vivia en un altre lloc, aNova York la va buscar i ella el reconeix. Tornen els dos junts i l’empresa ja no estava..
Un món distant i veí
Una noia òrfena i italiana va deixar un anunci a una empresa que cobrava bé . Entra i el noi li diu que haurà de traduir textos , Eva sospitava que passava alguna cosa estranya . Una nit es va ficar a casa del noi i ell la va atrapar. Ell li va explicar que la seva dona i fills estavena un món paral·lel i que ell també, però no saben perquè, van aparèixer aquí. Li comenta que els textos que traduïa eren per parlar amb la seva família. Ell li diu que tot ho oblidaria però al cap d’un temps se’n recordarà. Al cop de 23 anys , quan ja tenia la vida feta, va en recordar-se , ja que va passar per aquell carrer.
Servei oficial.
En Burt era un noi, la seva tieta viu a unacasa que davant hi havia una botiga que sempre entrava gent però mai sortia ningú. Ell pensava que estava boja , quan va morir la seva tieta, ja que ell passava molt de temps a casa seva es va fixar en el que deia va veure que era veritat. Va anar allà a demanar feina i el cap li diu que ja li trucaran, li fan una entrevista i l’agafen va a anar un lloc per agafar uns papers i l’home li diu queentri , quan entra el tanca a una habitació on hi havia una màquina , i mai més el va veure ningú..
Cadàvers
Un periodista s’infiltra a una casa on hi ha 3 persones mortes , al temps coneix a una prostituta. Ell es va enamorant d’ ella fins que estàn junt. Un dia va tornar a aquella casa i va trobar a la prostituta morta i sense pell . El noi es va quedar molt trist.

Urn, de Djlhl
L’ Urnera un noi que buscava feina, a la Mari li semblava estrany però el Laris el va contractar . Van acabar la collita , el Laris va tornar del mercat i li va dir a la Mari que l’ Urn s’ havia que dot al mercat ell li va dir que volia un fill i als nous mesos va néixer la criatura . Van trobar el cadàver del Loris i feia com un any que ja estava mort llavor la Mari se’n va adonar que era amb l’Urnel que havia tingut el fill , que l’ Urn podia ser qualsevol però igualment l’estimava. L’inspector li va dir a la Mari que abans que aparegués l’ Urn, una nau no terrestre va caure a trenta km d’ on vivien. El seu fill estava ingressat a un centre i al poc temps el van matar, uns dies després va trobar a l’ Urn i ella com se l’estimava va marxar amb Ell a un altre país la policia els van seguiri van matar a la Mari pensant que era l’Urn.
La noia que venia del futur
La Deli fa un viatge en el temps passat i apareix a casa del Joni, a ell li va costar acceptar-la però deixa que es quedi a casa seva , poc a poc es van coneixent,es fan amic i s’ enamoren .Ella li explica que ve del futur al Joni li costa de creure però com que l’estima tant li dona igual . El Joni i la Deli tenen unfill el Clem . Un dia, el Joni troba una nota de la Deli que posava que se’n va amb el Clem al futur i que tornaran al cal d’uns dies , però no tornen mai. El Joni va a treballar a Hong Kong i els 23 anys torna a casa de la família de la Deli, llega una habitació i la mare d’ ella, que és la que li dir que que va tenir una filla que va desaparèixer i que desprès d’un any va tornar però amb unHome mort, el Clem. La deli estava molt trista i nomes portava de Joni i Clem , al final va avencar-se d’ una finestra i es va matar. El joni es va quedar molt sorprès i ara que ella no el va oblidar mai , i que el que deia era veritat.
El regressiu
L’avi es va comprar un bastó ja que estava una mica vell en Darc els niet passava moltes estones amb ell i s’ estimaven molt . L ‘avi comptava...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trajecte final preguntes capitul 1
  • Trajecte final
  • Trajecte final
  • Trajecte final
  • Traject Final
  • Trajecte Final
  • Trajecte Final
  • Trajecte Final: Resumen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS