transtorns alimentaris

Páginas: 6 (1325 palabras) Publicado: 11 de abril de 2014
Tractament
Diagnosis de la malaltia
El pronòstic depèn del trastorn, I el tractament que es fagi a posterior I el factors associats poden ser diversos. Alguns trastorns són transitoris, mentre que altres poden durar tota la vida. El tractament de les malalties mentals sol ser dut a terme per psiquiatres, tot i que psicòlegs i metges de família també hi poden intervenir.
Com hem mencionat apriori les malalties mentals poden ser cròniques o transitòries.[ Algunes de les més freqüents com l'esquizofrènia s'han beneficiat de la recerca farmacològica i poden ser tractades amb medicació que calmen els símptomes o fan que les crisis es facin més espaiades. Amb la medicació alguns dels malalts poden portar una vida força normal.
Hi han 3 tipus de tractament:
Psicoteràpia exercida perpsiquiatres o psicòlegs, pot beneficiar en el sentit de millorar el comportament o d'acceptar la seva condició. Hi ha diversos tipus: com la teràpia cognitiva conductual, la psicoanàlisi, la teràpia sistèmica. La teràpia familiar s'utilitza de vegades davant d'una xarxa de persones afectades, així com de manera individual. Algunes psicoteràpies es basen en un enfocament humanista. Hi ha una sèrie detractaments específics utilitzats per trastorns en concret, que poden ser branques o híbrids dels tipus anteriors.
Medicaments són utilitzats en molts casos , un exemple són els antidepressius s'usen per al tractament de la depressió clínica, així com sovint per l'ansietat i altres trastorns. No hi pot haver problemes amb els efectes adversos de la medicació i també hi ha crítiques de màrquetingfarmacèutic i els conflictes d'interès professional.
La teràpia electroconvulsiva s'utilitza de vegades en casos greus aquesta tècnica encara esta considerada en observació però és defensada per alguns neuròlegs es fan servir teràpies creatives com la musicoteràpia, artteràpia o el drama teràpia.
La configuració dels estils de vida i les mesures de suport són d'ús freqüent, inclòs el suport ales parelles, grups d'autoajuda per a la salut mental.



Trastorns alimentaris
Els trastorns alimentaris poden ser causats per diversos motius, entre d'altres potser la pressió social i dels mitjans de televisió, que ens inculcant un ideal de bellesa pes i la musculació, donant la iniciativa que una estètica determinada ens pot portar la felicitat i l'èxit.
Hihan diferents tipus de trastorns:
L’anorèxia
L'anorèxia és un dels trastorn més conegut avui en dia afectant als adolescents principalment. Els qui en pateixen aquesta malaltia tenen una preocupació excessiva per la figura, deixen de menjar molts aliments per no guanyar pes i, per molt que s'aprimin, es veuen sempre grassos. No solen respondre a un model de personalitat estereotipat, tot i queno és gens estrany que siguin molt perfeccionistes, insegurs, amb baixa autoestima, un gran sentit del deure i poca tolerància a la frustració.
El trastorn sol venir quan es mira de controlar el pes amb mesures que perjudiquen la salut i la preocupació per l'aspecte físic esdevé una obsessió. Es neguen a mantenir el seu pes dins els límits considerats normals. La seva autoestima és absolutamentcondicionada per l’opinió sobre el seu cos. Els símptomes que poden trobar-se són: perdre molt pes, però continuar veient-se gras; aïllar-se i tornar-se cada vegada més introvertit; procurar menjar tot sol; fer exercici físic desmesurat; prendre diürètics i laxants. Les conseqüències poden ser arriba a un estat de màxima desnutrició; caiguda del cabell; hi ha alteracions hormonals que produeixenamenorrea (la regla desapareix); bradicàrdia (reducció del nombre de batecs per minut); baixades de tensió arterial; arítmies, i possible aturada cardíaca. També són habituals les alteracions emocionals.

La bulímia
És un trastorn mental i de comportament. La persona bulímica és incapaç de dominar l'impuls de menjar desmesuradament, però després el sentiment de culpa es tan gran que els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball Transtorns Alimentaris 1
  • transtorns
  • Transtorns
  • Transtorns del son
  • Fibra Alimentaris
  • transtorns alimentris
  • TRANSTORNS MENTALS
  • transtorns d'estimuls

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS