TRANSTORNS MENTALS

Páginas: 3 (669 palabras) Publicado: 6 de abril de 2015

TRANSTORNS MENTALS

Una malaltia mental és un estat de trastorn en el cervell que té com a conseqüència una alteració greu en el pensament, els sentiments, les emocions o la conducta de la personaafectada. Hi ha diferents tipus de trastorns mentals, i moltes facetes diferents del comportament i la personalitat humana poden arribar a patir trastorns.
El tractament de les malalties mentals solser dut a terme per psiquiatres o psicòlegs.
Hi ha diferents categories en els trastorns o les malalties mentals, i existeixen moltes facetes del comportament humà i de la personalitat de l'individuque poden arribar a desequilibrar-se.

Depressió, esquizofrènia, ansietat o trastorns bipolars son els transtorns mentals mes comuns tambe amb altres com El trastorn obsessiu-compulsiu o lesfobies.

DEPRESIÓ
Segons la OMS, aquest trastorn es la principal causa de discapacitat de tot el mon.
Alguns dels seus símptomes son : falta de motivació,, descuit de la relacions socials, preocupacionsextremes, poc interès en res.
Les seves causes son moltes i mai son les mateixes per a cada persona. Actualment els experts comenten que cada vegada hi ha mes gent deprimida per la crisi econòmica.
Ladepressió es supera amb un tractament adequat.
ANSIETAT
Les causes que provoquen aquest trastorn son molt variats, però al igual que passa amb la depressió, cada vegada existeixen molts casosd’ansietat per la situació econòmica que existeix. Els que tenen treball cada vegada tenen que treballar mes per una remuneració menor, per no parlar dels que tenen cargues familiars i dels que no tenentreball.
Els trastorns d’ansietat es curen, existeixen teràpies psicològiques que et podran ajudar a recuperar el control de la teva vida i a viure sense aquesta preocupació tant extrema.
BIPOLARITAT
Elsque pateixen aquesta malaltia tenen uns canvis d’humor mot bruscos. Passen de la felicitat mes absoluta a la tristesa mes desoladora en qüestió de segons.
Les causes del trastorn bipolar poden...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Transtorns mentals
  • Transtorns
  • transtorns
  • Transtorns del son
  • Malalties Mentals
  • transtorns alimentaris
  • transtorns alimentris
  • malalties mentals

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS