Treball Big Fish

Páginas: 6 (1433 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2015






David Santander Garcia
3rC
20/05/14
Professor: Abraham Mohino




Fitxa tècnica
Títol original: Big fish
Director: Tim Burton
Actors i actrius: Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup, Jessica Lange, Marion Cotillard, Matthew McGrory,Alison Lohman, Steve Buscemi, Helena Bonham Carter i Dany De Vito
Gènere: Drama. Fantàstic. Aventures
País: Estats Units

Resum o sinopsiargumental
Explica les històries d'un home molt especial que posseeix una sorprenent capacitat per relatar fets de la seva vida però amb detalls que superen la realitat . El seu fill no comprèn la mania constant del seu pare d’explicar fantasies. Després d'alguns anys enemistats, tornen a trobar-se, el pare està malalt i es troba en els seus últims dies de vida. A partir d’aquest moment, el filldescobreix la realitat amagada de les històries explicades pel seu pare.

Delimitació de l’estructura
Big fish explica la vida d'Edward Bloom, una persona que té la capacitat d'explicar cada detall de la seva vida de manera original, imaginària i divertida. A totes les persones els agrada la manera d'explicar les històries, menys al seu fill Will Bloom. En Will fart de sentir sempre els mateixos relatsincreïbles que narra el seu pare es distancia d'ell. La distancia, entre els dos, finalitza quan Sandy, la mare d'en Will, li diu que el seu pare pateix una greu malaltia.
Will i Josephine, la seva dona embarassada, viatgen fins a casa dels seus pares. De camí en Will recorda un relat del seu pare on una bruixa podia veure com morien les persones a través del seu ull de vidre, Edward i uns amicsveuen com serà la mort de cada un d'ells.
Al llarg de la pel·lícula, Edward explica diferents històries que han format part de la seva vida però moltes d'elles són recordades per en Will. Totes les històries semblen contes que tenen algun punt de conexió entre ells. En aquests contes apareixen personatges amb caracteristiques molt fantasiosses i amb un comportament peculiar.
Will va descobrint que totel que el seu pare explicava no era pura invenció , sinó que la realitat l'adornava per fer la seva vida especial i portable. Will arriba a comprendre al seu pare .
Will es reconcilia amb el seu pare i es converteix en el seu còmplice explicant l'últim relat abans de morir-se. En aquesta última història apareixen tots els personatges que han format les seves històries fantàstiques, apareixenper despedr-se d'ell. Edward mor convertint-se en un gran peix.

Narrador i punt de vista
El narrador principal és l'Edward, ell explica els relats insòlits que apareixent al llarg de tota la pel·lícula. Però la pel·lícula fa entendre que qui explica realment la vida de l'Edward és en Will. Els dos són narradors interns amb un punt de vista subjectiu perquè els fets que narren hi participen comprotagonistes. La narració és en primera persona.

Altres procediments expressius
És una narració dialogada, els diferents personatges tenen conversa amb el protagonista i entre ells. El diàleg és directe, les paraules i els pensaments surten directament dels personatges en un temps real, no hi ha interrupcions del narrador, només hi ha una petita introducció a l'inici de les històries. Aquestesintroduccions són monòlegs interns, perquè el personatge explica fets, sentiments i pensaments sense intenció de resposta.La narració està plena de riquesa metafòrica.

Personatges

Edward Bloom: és d'estatura mitjana, cabell castany, ulls clars i atractiu de jove. És una persona imaginativa, alegre, optimista, amb un gran enginy i amb una gran capacitat per gaudir de la vida. Fins i tot quan sap quemorirà. Treballa de venedor ambulant. Un enamorat de la seva esposa i és incomprès pel seu fill,

Will Bloom: és el fill d' Edward, un periodista que viu apartat del seu pare perquè no pot aguantar les històries que explica. És un home de mitjana estatura amb el cabell negre i ulls de color marro clar.

Sandy Bloom: és l'esposa de Edward, una dona atractiva, de cabell ros. És la persona que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Big Fish
  • Big fish
  • big fish
  • Big fish
  • Big Fish
  • Informe De La Película "Big Fish"
  • The Big Fish
  • Análisis Big Fish

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS