Treball de tu puta madre

Páginas: 5 (1127 palabras) Publicado: 23 de abril de 2013
AVALUACIÓ DE COMPÈTENCIES BÀSIQUES


Activitat 1
1.1.
- A quines zones del planeta podrà viatjar per a dur a terme el seu reportatge fotogràfic? L'Oriol viatjarà per fer el seu reportatge fotogràfic als límits de totes les falles.

Assenyala-les en un mapamundi com el de la il·lustració i explica què tenen en comú totes elles. Tenen en comú que tots estan als límits de lesfalles


- A quina zona de Catalunya podrà viatjar per a poder fotografiar volcans, encara que no estiguin actius? L'Oriol podrà fotografiar en els següents llocs de Catalunya: A l'Empordà, a la depressió de Selva i a la Garrotxa

- De totes aquestes zones, en quines les erupcions tenen un índex de perillositat més elevat? L’ambient geològic que dóna lloc al magnetisme, de tal manera que seràdiferent en les vores constructives i en les destructives.

- Les zones d'activitat volcànica poden estar associades a un altre tipus de fenòmens geològics. De quins fenòmens es tracta? Els terratrèmols i les vores divergents.

- En quins paràmetres es fixen el vulcanòlegs per a poder predir la possible erupció d'un volcà?






1.2.
- Enumera els agents geològics externs. Quin d'ellsserà el principal agent erosiu en la part superior del volcà? Els torrents, els rius, les aigües salvatges,l’aigua subterrània, els corrents, les marees, les onades, les glaceres, el vent i els éssers vius.
L’agent més erosiu seran les glaceres.

De quina manera duu a terme l'acció erosiva aquest agent? Arrenca al seu pas(uns centímetres per dia) la roca, ja que és un material sòlid.

- En elmodelat del relleu del volcà de Villarrica se succeiran els diferents processos geològics externs: meteorització, erosió, transport i sedimentació. Explica com actuarà cada procés en el cas que ens ocupa.
Meteorització en aquest cas es produirà la gelifracció. L’aigua penetra en les esquerdes de la roca i al congelar-se provoca un augment de volum i fractura la roca.
Erosió en aquest cas, l’aigua que cau en forma de pluja erosionarà les cendres que envolten el volcà.
Transport les glaceres arrosseguen les roques, també, si l’aigua de la pluja no es congela pot arrossegar les cendres del volcà.
Sedimentacióles cendres o les roques transportades poden sedimentar.

- De quin tipus és la glacera del volcà Villarrica? La glacera és alpina.

Quin possible origen té el llac de lafotografia? El llac s’origina a partir del desglaç de les glaceres


Activitat 2
2.1.
- Quin tipus de vestuari hauran de portat els actors, d'abric o roba lleugera? Justifica la resposta. Lleugera y fresca perquè hi va haver un clima sec y càlid.

- Necessitaran bombones d'oxigen? Per què? No. Perquè ja hi havien mamífers llavors y els mamífers respiren O2

- Al llarg de la pel·lícula,els científics visiten una regió de l'actual costa oest d'Àfrica i una altra regió l'actual costa est de l'Amèrica del sud. Necessitaran un vaixell? Per què?No. Perquè en aquell moment encara els dos continents no s’havien separat.

- El dissenyador de decorats de la pel·lícula ha presentat l'esbós de la dreta. En Jesús s'ha adonat que té alguns errors. Assenyala'ls i explica en què consisteixaquests errors. L’ocell, les flors i el mico. No són correctes perquè en aquell moment no hi havia aquell tipus de vida




Activitat 3
3.1.
- Fes dues llistes a partir dels organismes de la xarxa tròfica. Una amb els organismes aquàtics i un altra amb el terrestres. Explica les adaptacions generals al medi que posseeix cadascun d'aquests dos grups.
TERRESTRES
AQUÀTICS
Llúdria
Alguesverdes
Escarabat d’aigua
Larva de mosquit
Colobra d’aigua
Capgròs
Granota adulta
Puça d’aigua

Calandí

Barb comú

Perca

Les adaptacions:
Terrestre escassetat d’aigua, elevada oscil· lació de temperatures i la densitat de l’aire és més petita que la de l’aigua.
Aquàtic L’aigua envolta als éssers vius, les oscil· lacions de temperatura són petites i la densitat de l’aigua és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tu Puta Madre'
  • tu puta madre
  • Tu puta madre
  • Tu puta madre
  • la puta madre
  • TU PUTA MADRE.
  • la puta de tu madre
  • Tu Puta Madre

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS