TRIMESTRALS

Páginas: 3 (697 palabras) Publicado: 8 de febrero de 2015

Educació física
Escalfament Pàdel





Ignasi Berruezo
3r ESO A
Avenç
Que es l’escalfament i per que serveix?
L'escalfament és un conjunt d'exercicis que es realitza al comença- mentde qualsevol sessió d'activitat física. El seu objectiu és posar en marxa l'organisme i preparar-lo física i mentalment per a l'activitat.
Amb l'escalfament ens posem en marxa per a obtenir elrendiment esperat i prevenir lesions.

1- Activitats escalfament – part general
L'escalfament general és obligatori que es realitzi sempre que es desitgi practicar un esport o d'altra activitat quesotmeti l'organisme a un mínim esforç físic.
Engloba l’escalfament orientat i vàlid per a qualsevol tipus d’activitat física, ja que van destinats a tots els sistemes funcionals del organisme als grupsmuscularsmés importants.
a) Quàdriceps
Per realitzar aquest exercisi farem 2 series de 30 segons. Per estirar els quàdriceps i el genoll , ens subjectarem la part posterior d'un peu amb la mà ,estirant-lo lentament cap a les natges . Tambe es pot realitzar tombats sobre el costat , amb la cama inferior estesa , flexionem l'altra elvandola i ajudant-nos amb el braç .





b) AbdominalsFarem 3 series de 15 abdominals descansant 5 segons entre serie. Tombats al terra amb la panxa cap a dalt, clavem els peus al tarra i posant-nos les mans al clatell anem aixecant el torax repetidamentcom a la foto.

c) Saltar a la corda
Farem 3 series de 30 salts. Anirem variant el tipus de salt:
Modalitat de corda simple
Creuant la corda
Doble salt

2- Estiraments
Els estirament seguentsseràn mes concrets en estirar els musculs de les cames i els braços ja que son els mes importants a la hora de jugar a pàdel.
a) Dorsals i tríceps
10 segons cada costat.
De peu o asseguts a terra,amb les cames lleugerament separades, inclinem al cos cap a un costat. Ens ajudem agafant el colze amb una de les mans.

b) Aducctors
Assegutts, amb les dues cames flexionades i els peus units per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS