Unio Europea

Páginas: 2 (450 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2013
Quin paper van tenir aquests personatges en la historia de la unio europea?
Winston Churchill
Antic oficial de l'exèrcit, corresponsal de guerra i Primer Ministre britànic, Winston Churchill va serun dels primers a propugnar la creació d'uns Estats Units d'Europa. Després de l'experiència de la Segona Guerra Mundial, estava convençut que només una Europa unida podia garantir la pau.
RobertSchuman: Primer ministre frances : Va impulsar la CECA (carbo i acer)
l'arquitecte del projecte d'integració europea
El estadista Robert Schuman, prestigiós home de lleis i ministre d'Afers Exteriorsfrancès entre 1948 i 1952, és considerat un dels pares fundadors de la unitat europea.
- Que era el mur de Berlin? El mur de Berlín era en realitat un gran mur que van construir els soviètics des del13 d'agost de 1961 fins el 9 de novembre de 1989 i va separar a la República Federal Alemanya de la República Democràtica Alemanya fins a aquest any. Moltes persones van morir en l'intent de superarla dura vigilància dels guàrdies fronterers de la RDA quan es dirigien al sector occidental. El nombre exacte de víctimes està subjecte a disputes i no es coneix amb seguretat.
- Que es l’espaiSchenegen? L'Acord de Schengen constitueix un dels passos més importants en la història de la construcció de la Unió Europea (UE). L'acord, signat el 1985 i en vigor des de 1995, té com a objectiufinalitzar amb els controls fronterers dins de l'espai de Schengen1 i harmonitzar els controls fronterers externs. A l'Acord de Schengen s'han adherit la majoria dels Estats membres de la Unió (excepteBulgària, Xipre i Romania)
- Que va ser l’euratom es crea a Roma amb la signatura del Tractat de la Comunitat Europea de l'Energia Atòmica, el 25 de març de 1957, es signa juntament amb el tractat MercatComú Europeu que donava origen a la Comunitat Econòmica Europea (CEE). L'acte, es va iniciar a les sis de la tarda al saló dels Horacis i els Curiacios de l'històric edifici del Campidoglio-palau...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Uni Europea
  • El proces de creació de la Unió Europea
  • El IVA En La Uni N Europea
  • tratados de la unio europea con mexico
  • TLC
  • Historia De La Unió Europea
  • LA UNIA N EUROPEA
  • ORIGEN DE LA UNI N EUROPEA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS