vaga estudiantes

Páginas: 3 (502 palabras) Publicado: 14 de mayo de 2014
Verkami, projectes fets realitat
La Plataforma, mitjançant el micromecenatge ha financiat gairebé 2.000 iniciatives, i es manté en línia ascendent tot i el difícil context actual.
VÍCTOR GARCÍACada cop més, les dificultats per fer avançar un projecte artístic o cultural es fan més evidents. El crowdfunding o micromecenatge és un fenomen de finançament d’iniciatives que es basa en aportacionseconòmiques anònimes. En aquest àmbit té un paper clau la plataforma Verkami. Per debatre entorn d’aquest tema, va tenir lloc ahir un espai de conversa en el que hi van participar Jonàs Sala,fundador de Verkami i Rosa Vergès, directora de cinema. L’alumni Antoni Guerrero va moderar l’acte.
La conversa va girar entorn de la figura central de Jonàs Sala, que ens va submergir en l’univers Verkamii tot allò que l’envolta. Segons el fundador de la Plataforma, el crowdfunding, vinculat inevitablement a les xarxes socials, es basa en dos tipus d’aportacions: d’una banda les contribucions basadesen la recompensa, és a dir, es rep un incentiu a canvi, i d’altra banda, les aportacions mitjançant la inversió bancària, que actualment es volen regular per protegir el petit inversor, però que sesospita que hi poden haver interessos darrere.
A més a més, els ponents van detallar el funcionament de la Plataforma, aclarint que el temps fixat per obtenir els diners l’estipula el propi creador delprojecte, i recalcant que només en cas d’èxit, cobren tan sols un 5% del total recollit per tal de monetitzar les aportacions.
Segons Jonàs Sala: “El projecte ha de tenir credibilitat i ha desaber-se comunicar”, també va destacar que un cop s’ha plantejat el projecte, contínuament s’ha d’estar actualitzant la seva situació, ja que s’ha establert un compromís amb els “mecenes” i s’ha decomplir. En aquest sentit, es va destacar i recordar el projecte i la figura d’Isona Passola, que no va poder assistir a l’acte, i que mitjançant Verkami va aconseguir recaptar amb petits inversors 350.000...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Guia De Un Buen Estudiante Vago
  • Vago
  • soy vago
  • el vago
  • vagos
  • vago
  • vago
  • Vago

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS