vagina

Páginas: 2 (371 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2014


ÍNDEX


· Exposa els mètodes bàsics de registre i control en sistemes convencionals o informàtics. (Explicació general).







· Exposa l’aplicació específica de control de visites al’empresa. (Explicació particular).
Cristhian Loor N.































Exposa els mètodes bàsic de registre i control en sistemes convencionals iinformàtics. (Explicació general).


Origen d'Organització i Mètodes

La creació de les unitats d'Organització i Mètodes es vincula, d'una banda, als esforços de reorganització administrativatendents a racionalitzar i fer més eficient els antecedents que remunten a 1821, data de l'aparició de l'Estat Mexicà i de l'era moderna i per altra banda, l'establiment del procés de modernitzacióadministrativa que s'inicia el 1965.

L'evolució que ha seguit, es pot dividir en dues fases importants: un referent al seu origen i formació i una altra referent a la seva consolidació.

Aquesta primerafase comprèn el període de 1917 a 1964, que s'inicia amb la creació dels departaments administratius i acaba amb la instal·lació de les unitats d'Organització i Mètodes en tota l'administració.Aquest període es caracteritza per la confusió , perquè es va lligar la funció d'Organització i Mètodes a les funcions de comptabilitat i auditoria amb funcions de millorament administratiu, ja queaquestes s'encarreguen de racionalitzar l'aprofitament dels recursos.

La segona fase és, a partir de 1965, on es dediquen a modernitzar l'administració i introdueixen les tècniques administrativesexperimentades en el sector privat i consoliden la seva acció de revisió permanent tant de l'estructura com del funcionament.

Las unidades de O y M se legalizan en 1971 por medio de varios acuerdos:"Acord pel qual s'estableixen les bases per a la promoció i coordinació de les reformes administratives"
"Acord pel qual es disposa que els titulars de cada departament han de procurar donar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Vagina
  • mi vagina
  • Vaginas
  • El Vaginismo
  • vagina
  • Vagina
  • Vagina
  • la vagina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS