viaje al centro de la tierra

Páginas: 25 (6088 palabras) Publicado: 10 de abril de 2013
Viatge al centre de la Terra.

Capítol 1:

Un diumenge de maig de 1863, el professor va tornar a casa. Era molt impacient, venia amb gana del viatge.
El va entrar a la casa amb passos forts fent cruixir el pis.
El professor donava classes de mineralogia. Però era UN VERITABLE SAVI expert amb les seves eines de mineria. Ell era un conservador del museu de "Sturne".
Per ser professor erabastant ric Axel era el seu ajudant dels seus experiments, portava a la sang les ciències geològiques perquè mai s'avorria.

Capítol 2:

Axel coneixia molt bé tots els chirimbolos de la ciència mineralògica. Passava llargues hores traient la pols del gabinet que era un veritable museu. El professor Lidenbrock tenia com el seu preferit a un llibre vell groguenc que recentment havia trobat a labotiga del jueu Hevelius. Segons el professor havia trobat un tresor. Era un vell llibre d'un autor Islandès, original en la llengua Islandesa. Dins del llibre hi havia un pergamí, que va caure a terra i sobre ell es precipito l'oncle d'Axel. El va desplegar sobre la taula i miro llargament aquells caràcters jeroglífics. L'oncle va dir que eren rúnics i deixo de menjar per desxifrar.

Capítol 3:L'oncle demana al nebot que l'ajudi amb la traducció del pergamí. El dictat va començar.
Era una estranya successió de paraules. Un criptograma, l'oncle prenc una lupa per veure qui era l'autor d'aquell llibre i el va trobar, l'autor i
ra Arne Saknusemm, un savi Islandès del segle XVI.
L'oncle va seguir pensant en aquestes lletres mentre que Axel es va quedar mirant el retrat de Graüben, laseva nòvia. Era rossa d'ulls blaus i Axel la estranyava.
El professor amb un cop de puny a la taula el va tornar a la realitat.
Van decidir canviar l'ordre de les lletres per desxifrar el missatge. Quan va estar escrit, els ulls del professor llançar flames. No podia creure, sota les escales corrent i va desaparèixer al carrer.

Capítol 4:

Axel es va quedar classificant una col · lecció deperdis. Aviat les acabo de classificar. Avorrit Axel reviso el document i va trobar moltes paraules en llatí algunes en hebreu i francès, quatre idiomes diferents i formaven una frase absurda: gel, senyor, còlera, bosc sagrat. Coses incomprensibles, però si estava escrit a Islàndia Islàndia no era estrany parlar d '"un mar de gel". Tota la resta era incomprensible.
Axel es ventar amb el full depaper i li va semblar veure les paraules "craterem" i "terrestre".
Havia descobert el codi del xifrat. Estava molt emocionat i va tornar a llegir el document. No donava crèdit al que veia. Un home havia tingut l'audàcia per penetrar ... Això no podia saber-ho l'oncle perquè voldria fer el mateix viatge.
Axel anava a cremar el full de paper de Saknusemm quan va aparèixer l'oncle i no va poderfer-ho.

Capítol 5:

El professor Lidenbrock va seure a la seva butaca i va escriure en un paper fórmula
es que semblaven càlculs algebraics. Treball durant diverses hores, tractava d'ordenar aquestes lletres en diferents posicions per arribar a armar una frase.
L'oncle no escoltava res, estava molt concentrat, treball tota la nit. Axel sabia que havia de parlar però no ho va fer. Guardo elsecret Marthe va voler anar al mercat però no va poder estaven tancats amb clau. El nebot i Marthe es van resignar. Farien dejuna.
Al migdia la fam va ser fort, el nebot va decidir parlar. En aquest moment l'oncle es va parar per sortir i llavors en comptes de parlar li va lliurar un paper. L'oncle va començar a llegir sense donar-li importància i el nebot li va dir que el llegís l'inrevés.
Quan vaacabar la lectura l'oncle va fer un salt. Anava i venia, es prenia el cap amb les mans. Després es va deixar caure en una butaca i ordeno al nebot preparar les maletes dels dos.

Capítol 6:

L'oncle va prometre al noi que anava a compartir amb ell la seva glòria, però havia de guardar el secret del seu viatge.
El professor li va dir que el geòleg August Poterman li havia enviat un mapa, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen Viaje Al Centro De La Tierra
  • VIAJE AL CENTRO DE LA TIERRA
  • El Viaje Al Centro De La Tierra
  • viaje al centro de la tierra
  • Viaje al centro de la tierra
  • Viaje Al Centro De La Tierra
  • Viaje al centro de la tierra
  • Resumen viaje al centro de la tierra

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS