Violencia De Genero

Páginas: 2 (363 palabras) Publicado: 11 de enero de 2013
Què és la violència de gènere?

Es considera violència de gènere tot acte de violència física i psicològica, incloses les agressions a la llibertat sexual, les amenaces, les coaccions o la privacióarbitrària de llibertat, que s'exercix sobre les dones per part dels que siguen o hagen sigut els seus cònjuges o dels que estiguen o hagen estat lligats a elles per relacions afectives, encara queno hagen conviscut.
En les societats postmodernes tot ha canviat; les noves tecnologies, una societat consumista, l'estructura de la família, i el rol de la dona entre moltes altres cosas..."
Peraixò pareix estrany que en esta nova societat inclús continuen existint casos de dones maltractades en mans de les seues parelles, quan anteriorment hem comentat que ha canviat el rol de la dona, i sitornem antany, la dona només es dedicava a la família, no treballava i estava marginada de la societat, vivia a costa de la seua parella, i ara la incorporació de la dona al món laboral ha donat unacerta independència a la dona, ara no sols té el paper de cuidar els seus fills, i tindre el menjar preparada damunt de la taula, esperant que el seu marit arribe de treballar.
En l'actualitat té unpaper actiu, però així i tot, l'índex de maltractaments per violència de genere continua sent alt, en la meua opinió és que molts hòmens no poden entendre que les coses han canviat, i que dones ihòmens som iguals, que ha d'haver-hi una igualtat de genere.
Moltes de les dones maltractades no denuncien, perquè tenen por del seu agressor, i perquè ha sigut tant el pique psicològic que els propisagressors els han arrabassat la personalitat, de tants insults e humiliació constantment.
Per no parlar de les mesures preventives que s'adopten quan una dona denúncia, perquè en molts dels casos, acabamorint a la setmana de posar la denúncia, Què esta passant? Si revindiquem que denuncien, i promocionem en la televisió el nombre de la dona maltractada i els drets, i a la setmana de posar la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Violencia De Género
  • violencia de género
  • VIOLENCIA DE GENERO
  • Violencia de Genero
  • Violencia de Genero
  • Violencia en genero
  • Violencia De Genero
  • violencia de genero

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS