vvin sidfnv

Páginas: 3 (519 palabras) Publicado: 7 de abril de 2014
SIS GRAUS
El documental Sis Graus ens parla de com l’ésser humà pot acabar amb la seva pròpia existència a través del canvi climàtic degut a un excés de contaminació, seria un documental perconscienciar a la població de que passaria si no ho evitéssim ja que encara queden formes per evitar-ho aquest documental ens explica grau per grau que passaria si la temperatura terrestre augmentés fins a6 graus de mitjana.
Si la temperatura augmentés un grau: Si la terra s'escalfés un grau mes el àrtic estaria lliure de gel durant la meitat de l'any, obrint la navegació del pas del Nord-oest,desenes de milers de llars a la badia de Bengala s’inundarien, els huracans començarien a castigar l’Atlàntic sud, es produirien sequeres en els estats de l'oest de Nord Amèrica i això crearia escasses degra i carn en els mercats de tot el món.
Si la temperatura augmentés dos graus: Aquest escenari és el més immediat d'aquí a dues o tres dècades, i ja és irreversible. Aquests dos graus de mésarribaran quan l'atmosfera contingui 450 parts per milió (ppm) de CO2, fet que cada cop és més a prop quan ja arribem a 383 ppm serà la major concentració de l'últim milió d'anys.
Si la temperatura augmentéstres graus: Amb tres graus el nivell del mar podria augmentar fins a set metres si Groenlàndia perd les seves glaceres, la segona major reserva d'aigua dolça del planeta. L'Àrtic es quedarà sense gela l'estiu, els Alps perdran les seves glaceres i l'Himàlaia es quedarà gairebé sense ells, posant en perill les necessitats de 2.000 milions de persones que depenen d'aquestes reserves d'aiguagelada.
Si la temperatura augmentés quatre graus: L'escenari dels quatre graus és ja gairebé terrorífic i de ciència ficció. El planeta seria totalment desconegut per nosaltres. L'Amazones es quedariapràcticament sense aigua, la selva tropical quedaria reduïda a una sabana, els grans rius desapareixerien, el foc arrasaria grans quantitats de boscos.
Si la temperatura augmentés cinc graus: Amb cinc...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Vvinos en alemania

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS