werqwerqwer

Páginas: 3 (574 palabras) Publicado: 28 de enero de 2014
Breu historia de l’Índia
Per què hi havia interès a l’índia?
Revolta dels sipais
Segle XVI: Imperi Mongol: India i Pakistan va quedar integrada a l’imperi mongol, ja que va dominar gairebé totsels territoris.
1777-Companyia de les índies orientals: Consistia en una companyia privada que comercialitzava amb comerç costaner gràcies a uns permisos que se’ls vans concedir.
1807: abolició del’esclavitud a Gran Bretanya: (això va provocar una escassetat de mà d’obra barata i per això és van crear els contractes de treball.
1857:Causes profundes de la revolta dels sipais
1858: Índia esconverteix en colònia britànica
1876: Reina Victoria I, emperadriu de l’Índia
1947_independència

Comercials: van exhaurir els recursos, i les primeres materies del païs
Economics: les rutescomercials i el ferrocarril, grans fons economiques
Militars: Van formar un gran imperi degut a tots els soldats indis, contratats per la corona britanica.
Ideologics: els europeus tenien que civilitzxar alspaïsos de l’asia i de l’africa, tenien una oblicacio ideologica i tenien la responsabilitat d’ajudar, civilitzar, i educar els altres països.

Els sipais eren soldats contratats per la coronabritanica situats a la india i utilitzats per conquerir els territoris propers. Al 1857 va començar la revolta dels sipais.
El detonant va ser greixar les espaces amb greix de porc o vaca, i el conflicteva formar-se per la falta de respecta cap a les tradicions de les religions hindus i musulmanes. Quanun princep moria sense desendencia, el princep tenia que haver decidit el seu propi descendent,aixo en la llei hindu, els britanics van fer que quan un princep moria sense decendencia, ells prenien el poder d’aquell territori

Segregació racial
Explotació població indígena
Joia de la CoronaHi havia molta discriminació a causa dels elevats impostos que s’impartia a tota la població indígena, que provocava un empobriment continu i molts problemes de supervivència a causa dels mals...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS