Whitney Houston

Páginas: 4 (807 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2014
Whitney Houston


















Va nèixer el 9 d’agost del 1963 a Newark, Nova Jersey. I va morir l’11 de febrer de 2012. Va ser una cantautora de R&B, pop i gospel. També erapianista i actriu.
El 1985, va llançar el seu primer àlbum de i gairebé immediatament es va convertir en una sensació del pop èxit. Durant el proper any, la va copejar singles "Desa All My Love forYou" i "How Will I Know" va ajudar l'àlbum va aconseguir el cim de les llistes, on es va mantenir durant catorze setmanes no consecutives. Houston va guanyar un Grammy en 1986 per "Saving All My Lovefor You".Houston va seguir l'èxit monumental del seu primer àlbum amb una segona versió, Whitney, el 1987. Aquest disc també va ser disc de platí diverses vegades i va guanyar més premis Grammy.
El1992 se va casar amb el cantant R & B Bobby Brown, Al principi, el matrimoni era un apassionat i amorós, però van començar a pendre substàncies, i tots dos Brown i Houston van lluitar contra l'abúsde substàncies .
Malgrat aquests problemes personals creixents, Whitney Houston va continuar progressant en la seva carrera, creuant amb èxit en l'actuació en 1992 va protagonitzar al costat de KevinCostner la popular El Guardaespatlles. Amb aquesta pel · lícula, s'estableix una tendència de les seves pel · lícules a seguir: en cada pel · lícula que també va donar a conèixer un sol cop, lacreació d'un rècord de vendes sensacionals de les bandes sonores. El seu reeixit senzill de El Guardaespatlles , un cover de Dolly Parton de 1974 "I Will Always Love You", va resultar ser el major èxit deHouston, un rècord de catorze setmanes cim de les llistes d'Estats Units. La banda sonora va guanyar tres premis Grammy, incloent Àlbum de l'Any i Disc de l'Any. Més tard, en la dècada de 1990,Houston també va actuar a La dona del predicador i Esperant un respir, tots dos acompanyats de bandes sonores èxit també.
El 1998, Houston va llançar My Love Is Your Love, el seu primer àlbum d'estudi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Whitney houston
  • whitney houston
  • Whitney houston
  • Whitney Houston
  • Whitney Houston
  • Whitney Houston
  • Whitney Houston
  • MUERTE DE WHITNEY HOUSTON

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS