Wolfgang Mozart

Páginas: 2 (416 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2013
 Wolfgang Amadeus
Mozart







Wolfgang Amadeus Mozart

Va ser un compositor de música clàssica i probablement el músic més prodigiós.Va néixer el 27 de gener de 1756 aSalzburg i va ser l'últim fill de Leopold Mozart, i de Anna Maria Pertl. La casa natal de Mozart es ara el museu més visitat de la ciutat.A Mozart a mes de la música també li agradaven les matemàtiques.Als quatre anys va començar a compodre petites cançons i minuets i als sis ja tocava el clavecí i el violí. Desprès va anar fent conçerts per totes les principals ciutats d'Europa, conseguint gransèxits.

Al 1767 Mozart va viatjar a Viena per desenvolupar les seves facultats de compositor alla va desenvolupar una intensa activitat: va escriure concerts, simfonies, misses , oratoris, cantates itambé les seves primeres obres,El 1769 Mozart va guanya a Salzburg la plaça de mestres de concerts i viatja a Itàlia per últim cop per estrenar una òpera.

Mozart s'instal.là a Viena i visqué un anyfeliç.Va intervenir en concerts, va imoartir classes i va escriure nombroses obres. Després del seu fracàs sentimental amb Aloysia Weber, va trobar consol amb Constanze, la germana menor.Però sabiaque el seu pare o ho acceptaria.El 4 d'agost de 1782, sense el consetiment del seu pare, Mozart i Constanze es van cansar a Viena.Poc desprès van tindre el seu primer fill que va morir al cap d'un mesde néixer, de fet nomes van viure dos dels set fills que van tindre.

El març de 1971 Mozart va oferir un dels seus últims concerts públics a Viena ja que desprès la salut li va començar a declinar ila seva concentració disminuïa. El 5 de desembre de 1791 Mozart va morir als 35 anys, a Viena.La ciutat que el va veure triunfar de nen i la ciutat que el va veure morir d'home. Els metges no es vanposar d'acord de la causa de mort d'ell. Pensen que eren per la negligència , i bé que era un costum de la Viena de l'època , va ser enterrat a la fossa comú i per això mai se l'ha pogut ubicar.Es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Wolfgang Amadeus Mozart
  • MUERTE DE WOLFGANG AMADEUS MOZART
  • BIOGRAFÍA DE WOLFGANG AMADEUS MOZART
  • Wolfgang Amadeus Mozart
  • Wolfgang amadeus mozart
  • Wolfgang amadeus mozart
  • Brindis ,de Wolfgang Amadeus Mozart
  • wolfgang amadeus mozart

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS