Wonder 1 Christina Aguilera

Páginas: 3 (632 palabras) Publicado: 18 de octubre de 2015
Wonder (R.J. Palacios)
ACTIVITAT
1. Busca informació sobre la cançó, l’obra, el/la cantant o l’autor amb el qual R. J. Palacios relaciona el personatge del llibre.
Summer (pàg. 161) CHRISTINAAGUILERA, “Beautiful”
Christina María Aguilera, nascuda el 18 de desembre de 1980 a Staten Island, Nova York (EUA) és una cantant, productora i actriu nord-americana d'origen equatorià i irlandès.
La sevaprimera aparició a la televisió pública fou a l’any 1990.
En 1992 va ser seleccionada per participar en el "New Mickey Mouse Club", amb altres estrelles com Britney Spears, on va participar durant tresanys.
Christina va col·laborar en la banda sonora de la pel·lícula de Disney "Mulan", cantant el tema "Reflection".
L'any 1999 va sortir a la venda el seu primer àlbum, titulat "Christina Aguilera",gràcies al qual va guanyar el cobejat Grammy a la "Nova Millor Artista de l'any 2000".
Al cap d'un temps, Aguilera va decidir connectar amb la música llatina i va treure a la venda "Mi reflejo", àlbumgravat en espanyol, que va obtenir molt èxit.
A causa del seu talent va ser convidada a participar en diferents esdeveniments com els "American Music Awards" i "Navidad en Casa Blanca" entre d'altresdestacats.
Un any més tard, "Stripped" va sortir a la llum, el seu segon àlbum oficial en anglès, al qual Christina va posar el sobrenom de "el seu bebè", ja que va ser mereixedor de tota la sevaatenció.
A més, amb aquesta producció la rossa més desitjada va rebre el seu quart premi Grammy, a la "Millor Interpretació Vocal Pop Femenina" pel tema "Beautiful".

“Beautiful”
Qui veritablement vaescriure aquesta cançó va ser la compositora i cantant Linda Perry, com a conseqüència d'haver-se separat de la seva banda "Non Blondes".
Linda ja havia decidit que volia donar-li aquesta cançó a algunaartista que veritablement la pogués entendre i sentir com ella.
Finalment van decidir que Christina era la indicada per representar aquesta història que tant la identificava: com la inseguretat que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • christina aguilera
  • Christina Aguilera
  • Christina Aguilera
  • Christina Aguilera
  • CHRISTINA AGUILERA
  • Christina Aguilera
  • Christina aguilera
  • Christina aguilera

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS