Xàrxes socials

Páginas: 2 (418 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2010
Durant anys, las única manera de parlar amb els nostres amics sense tindre'ls al costat de manera instantania era amb el telèfon, els missatges SMS o amb el correu electrònic. Però fa uns anys totaçò va cambiar gràcies a messenger, que ens permetia parlar amb qui fos de manera instantània, però també fer d'altres coses com parlar amb la videotrucada si tenies una camera web, enviar-se arxius ojugar junts de manera on-line. Aquest fenòmen va triomfar, pero ja no el gasta molta gent, degut a les xàrxes socials. Amb messenger, també podies tindre un fotolog, o d'altres similars, on podies pujaruna foto cada dia, i els teus amics amb fotolog podien comentar-les, pero amb les xàrxes socials pots pujar cualsevol fotografia, publicar cualsevol cosa al teu estat o al mur, deixar comentaris aamics, comentar fotografies i també, amb canvis que van passant les xàrxes, ara podem parlar igual que al messenger, de manera instantània amb el xat, i inclús podem compartir imatge en directe amb laweb cam.

Un canvi notable en com canvia la manera de parlar de la gent es que ara, la major part de les vegades, qui es coneix ja no es demana el messenger i moltes vegades tampoc no el numero detelèfon, més bé es demana el Tuenti o el Facebook.

Les diferents xàrxes socials es solen utilitzan, generalment, per a diferents coses, per exemple, pregunte a diverses persones (a través del xat deltuenti, per cert) per a que utilitzen o perquè els agraden les següents xarxes socials, i la majoria responen:

TUENTI: Els agrada perquè poden veure fotos, comentarles, parlar amb els amics, i amés fer açò mentre fan, per exemple, un treball, veuen videos, cosses que si parles per telèfon, són més complicades, i també perquè tot açò ho fan de manera gratuïta. L'utilitzen, a banda de per a açò,per a passar l'estona, coneixer gent, veure els perfils dels demés i jugar a jocs.

FACEBOOK: A la majoria no els agrada, ja que és prou més complexe que Tuenti, però els agrada perquè poden...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • xarxes socials
  • les xarxes socials
  • Xarxes Socials
  • Enquesta Xarxes Socials
  • El perill de les xarxes socials.
  • Les Xarxes Socials
  • xarxes socials
  • Xarxa socials

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS