Yo Soy Sam

Páginas: 4 (934 palabras) Publicado: 10 de junio de 2012
1.- Descriu la relació entre el Sam i la seva filla Lucy. Quin tipus d’aferrament té la Lucy cap al seu pare? Tot seguit, compara-la amb la relació que té la Rita (l’advocada) amb el seu fill. Quinaet sembla que és millor i per què?
En Sam i la seva filla Lucy tenen una relació afectiva molt bona, s’estimen molt i es cuiden l’un a l’altre (potser la Lucy cuida més del seu pare que no al’inrevés). La seva relació i tractament inspira tendresa, apropament i humanitat.
La Lucy mostra cap al seu pare un aferrament segur, quan esta amb ell esta tranquil·la i a gust però quan no estan junts ellas’angoixa, el troba a faltar i s’alegra quan torna.
La Rita té una relació amb el seu fill completament contrària a la que mostren la Lucy i en Sam, està molt capficada en la seva feina i deixa decostat a la seva família, es podria dir que el tipus d’aferrament que tindrien és el de l’aferrament evasiu ja que el seu fill no mostra cap interès per ella quan hi és i tampoc quan marxa, estaacostumat a estar sol i que ella no li pari atenció.
Crec que la millor relació és la del Sam, ell estima a la seva filla i demostra constantment que el seu vincle afectiu és molt fort i que, al contrarique la de la Rita, no té en compte els aspectes materials per fer contenta a la seva filla.

2.- Descriu i comenta l’escena de la sabateria. Quines emocions ha despertat en tu?
En Sam va el seugrup d’amics i amb la Lucy a comprar unes sabates per ella i tots van donant les opinions de les que pensen que serien més apropiades per ella. Finalment la Lucy decideix quedar-se unes que li agraden aella sense ser irrespectuosa amb ells.
Crec que és una escena molt càlida que desperta en les persones que la veuen un sentiment d’alegria i un somriure. És una part divertida de la pel·lícula i queens mostra que tot i que en Sam i els seus amics tenen alguna discapacitat i no són molt coherents en l’elecció d’alguns tipus de calçat, la Lucy pot prendre les seves pròpies decisions....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • YO SOY SAM
  • Yo Soy Sam
  • Yo soy sam
  • Yo soy Sam
  • el saman
  • Yo soy Sam
  • Yo Soy Sam
  • Yo soy sam

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS