Yo y la psico

Páginas: 3 (534 palabras) Publicado: 22 de febrero de 2015
Com disminuir el consum d’electricitat a casa:

Refrigeradors i calefacció:
Utilitzaré ventiladors i ventiladors de sostre que reduiran molt l’energia amb comparació d’un aire condicionat.Durant l' hivern posaré el seu termòstat a 68 grausdurant el dia, i a 55 graus abans d'anar al llit. Durant l'estiu, posaré el termòstat a 78 graus o més.
Durant la nit les cortines que no estiguin sobre els llocs d’ on es desprèn calor ja que impediràque aquesta calor arribi a tota les estàncies i haguem de tenir posada la calefacció més temps.
Llums:
Utilitzaré en comptes de les bombetes incandescents bombetes de tipus CFL que utilitzen un 75%menys d’energia i duren 10 vegades més. El LEDs encara duren més que les CFLs.
Intentaré no obrir i tancar contínuament els fluorescents que és quan la gasta l’ energia. No tancari obrir les llums incandescents contínuament ja que es poden fer mal bé i se’n haurien de comprar de nous. No deixar-se mai enceses alguna llum ja que es gastaria electricitat inútilment.Utilitzar els aparells electrodomèstics amb responsabilitat
Els Refrigeradors i els congeladors no han d'estar a prop de l'estufa, el rentaplats o el ventilador de calor, tampoc han d’ estar exposatsdirectament a la llum del sol. Ja que es s’escalfen i necessiten més energia i temps.
Els ordinadors han d'estar apagats quan no estan sent utilitzats. Configuraré el ordinador perquè després de 30 minutsd'inactivitat es "dormi" automàticament.
Els carregadors, tal com aquells utilitzats per als portàtils (portàtils) i mòbils, consumeixen energia quan estan endollats. Quan no estan connectats alselectrònics, els carregadors hauran d'estar desendollats.
Desconnectaré els electrodomèstics que rarament s'utilitza, com un refrigerador extra en el seu soterrani o garatge que conté poques coses....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Psico
  • psic.
  • Psico
  • Psico
  • psico
  • psic.
  • Psico
  • psico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS