ysrtj

Páginas: 2 (319 palabras) Publicado: 1 de junio de 2014
Sinopsis:
A poques hores de firmar la pau entre els hutus i els tutsis, soldats hutus instiguen per ràdio a eradicar la invasió assassina dels tutsis.
Paul es veu involucrat a en eltranscurs dels esdeveniments quan amenacen a la seva dona tutsi, als seus fills i veïns. Aconsegueix sortejar aquest primers obstacles amb l’ajuda del suborn.
Desprès de l’assassinatdel president comencen les matances indiscriminades de tutsis a mans de soldats i ciutadans hutus. Paul aconsegueix protegir als seus en el hotel, però comencen a arribar milers depersones demanant auxili.
Paul armat de coratge, amb l’ajuda del coronel Oliver d l’ONU, aconseguirà acollir i protegir primer i desprès salvar la vida de milers de persones.
Quinpaper té l’emissora RTML?
Informava de tots els esdeveniments i incitava a la gent a eliminar als tutsis.
Que significa “talar los árboles altos”?
Es refereix als tutsis, que despès deque els hutus es fessin amb el poder era hora de exterminar-los.
Quina relació té l’assassinat del president amb els fets?
Quan va ser assassinat anava a firmar la pau amb elssegüents acords: posar fi a la inhumanitat, lluitant contra el genocidi i l'exclusió, i promoure la reconciliació, reformar el poder judicial establint un equilibri ètnic i creant lleis a favorde la integració i protecció de dones i nenes, reconstrucció i desenvolupament amb accés equitatiu a les oportunitats polítiques, socials i econòmiques, amb reforma agrària i lareinserció de desplaçats i refugiats.
Però amb el seu assassinat res d’això va ser possible, els hutus culpaven als tutsis de l’assassinat.

Perquè penseu que hi ha un canvi d’actitud?Perquè realment s'adona que no els importa a ningú i per això decideix quedar-se fins a l'últim moment, no pot quedar-se sense fer res perquè a ell és el primer que l'han utilitzat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS