E

Páginas: 2 (346 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2015
Pros i contres de l'esport col·lectiu
En aquest apartat podríem englobar tots aquells esports que es practiquen en grup. Són esports força socials que pots practicar amb els teus amics o companys idepens del grup per a la seua pràctica pel que és imprescindible ajustar horaris.
Si ets dels que els costa arrencar és una opció molt interessant, ja que el fixar una rutina (dia, hora i lloc) per ala pràctica esportiva, així com que hi hagi una interdependència amb altres persones per al bon desenvolupament de l'activitat, pot ser l'esperó per motivar-nos a posar-nos les piles.
Quan parlemd'esports col·lectius ràpidament ens vénen a la ment esports com el futbol o el bàsquet entre d'altres, esports que sense la participació de més gent seria impossible la seva pràctica. Però també podríemincloure activitats com classes dirigides en un gimnàs (pilates, aeròbic, body pump ...), on els horaris són preestablerts, hi ha una programació i hi ha un monitor que ens guia al llarg de tota lasessió.
L'avantatge d'aquesta opció és que és més fàcil motivar-te per practicar-los. El grup ajuda a seguir. El desavantatge és la dependència de tercers i la poca flexibilitat a nivell d'horaris.

 Avantatges i desavantatges en les modalitats esportives individuals
Quan el factor temps és el que et condiciona deixant només marges de temps a hores intempestives i quan programar activitats en grupés impossible, segurament l'opció per la qual t'hauràs de decantar és la de l'esport individual.
Segur que quan penses en aquesta opció el primer que et ve al cap és el running. Però fer pesos en ungimnàs, anar en bicicleta, nedar o simplement caminar són algunes de les possibilitats que et pots plantejar.
Escollir el teu franja horària per a la seva pràctica, poder adaptar-la a les tevesdisponibilitats en qualsevol moment, no dependre de ningú i poder adaptar el ritme a les teves necessitats i / o capacitats són alguns dels avantatges d'aquest tipus d'esports. Els desavantatges és que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS