l'empresa i el seu entorn

Páginas: 5 (1143 palabras) Publicado: 7 de diciembre de 2013
Qüestions a resoldre sobre multinacionals:
1. Quin és el nom de l’empresa? Freixenet
2. Quina forma jurídica té? Si és , capital social: El capital social d’aquesta empresa es de més de 100.000€, amb una quantitat de empleats de entre 201 y 500 y una facturació de més de 3.000.000€.
3. Qui va fundar l’empresa? Quan? On: -Les primeres dades sobre la inauguració de Casa Sala són entre els anys1830-1840, fundada per Francesc Sala i Ferrés, i l’activitat principal era l’elaboració de vi. Situada a Sant Sadurní d’Anoia, província de Barcelona, va ser la primera companyia del Penedès a exportar el seu producte.
4. A què es dedica? Quins són els seus principals productes o serveis? Aquesta empresa elabora vins i caves de primera qualitat. Els seus principals productes son el cava de cartanevada i gran cordó negre
5. L’empresa té instal·lacions a Catalunya? On? Per què creus que està localitzada aquí? La sede central esta a Sant Sadurní d’Anoia però aquí a Catalunya també te una altra delegació com la de San Cugat a Barcelona.
6. L’empresa té establiments a d’altres llocs d’Espanya? I fora? Posa alguns exemples. Aquesta empresa distribueix a tota espanya i a la resta del mon,gracies a les delegacions de les principals províncies de la península ( 13 delegacions per exemple: a Astúries ) i a les 21 filials repartides per els cinc continents com: Als estats units .

7. Busca alguna xifra que et serveixi per mesurar la dimensió de l’empresa. Exemples: xifra de vendes , nombre de treballadors, beneficis, valor dels actius : Dins de la empresa freixenetpodem trobar moltes dades que ens afirmen que es una empresa mundialment coneguda. Per exemple te moltíssimes filials a reu del mon. amb una quantitat de empleats de entre 201 y 500 y una facturació de més de 3.000.000€.
8. L’empresa realitza alguna activitat que afecti a l’entorn? Positivament? Negativament? Aquesta empresa es respectuosa amb el medi ambient ja que la vinya que cultiva esproductora de els millors raïms sense perjudicar cap ser viu. No utilitza pesticides ni embruta les aigües.
9. Quins són o podrien ser els seus clients? I els seus proveïdors? Totes les persones que aposten per el millor cava, restaurants etc. Els proveïdors son tota la gent que aporta material necessari per poder dur a terme el procés de elaboració del producte com per exemple: ampolles , caixes ,transports , etiquetes, suros, vinicultors, etc.
10. Valoració : Què es el que t’agrada més? I el que menys? A qui està dirigida?: Aquesta pagina t’ajuda a entendre la historia amb un vídeo de la seva historia. I per la gent que es aficionada al cava te una opció per veure els productes.



Qüestions a resoldre sobre sector servei :
1. Quin és el nom de l’empresa? Iberia
2. Quina formajurídica té? Si és societat , capital social: Es societat anònima.
3. Qui va fundar l’empresa? Quan? On: Va ser el 28 de juny de 1927 quan Horacio Echebarrieta va fundar Iberia en espanya (Madrid)
4. A què es dedica? Quins són els seus principals productes o serveis? Al transport aeri de persones.
5. L’empresa té instal·lacions a Catalunya? On? Per què creus que està localitzada aquí? La únicainstal·lació i molt important es la terminal del Prat.
6. L’empresa té establiments a d’altres llocs d’Espanya? I fora? Posa alguns exemples. La empresa esta present en un centenar de aeroports de 40 països. A Madrid , Barcelona y fora d’Espanya, Estats Units, Alemanya etc.
7. Busca alguna xifra que et serveixi per mesurar la dimensió de l’empresa. Exemples: xifra de vendes , nombre detreballadors, beneficis, valor dels actius : El registre del any 2009 reflexa un rang de ventes mayor de 30 milions de euros i més de 250 treballadors.
8. L’empresa realitza alguna activitat que afecti a l’entorn? Positivament? Negativament? Aquesta empresa serveix per transportar passatgers, si que contaminen el medi ambient però perquè necessiten molt de gasolina.
9. Quins són o podrien ser els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Formes Jurídiques De l'Empresa i El Seu Entorn
  • idiomes i la seua genetica
  • La Terra I La Seua Dinàmica
  • Energía i la seua transformació
  • Creixement Intern I Extern De L'Empresa
  • llengua catalana en el comerç i l'empresa
  • Tema 68: la escuela y su entorno (l'escola i el seu entorn)
  • el cor i les seues cavitats 3

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS