L'extrany cas del dr. jekyll i mr. hyde

Páginas: 4 (799 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2013
L’estrany cas del Dr. Jekyll i Mr. Hyde

1. El senyor Enfield un dia sobre les tres de la matinada estava tornant a casa. M’entres caminava va passar per un carrer molt fosc. De sobte va veuredues figures: la d’un home i la de una nena petita que corria carrer avall. Aquests van ensopegar a la cantonada, i l’home, en canvi de ajudar a la nena, la va trepitjar sense immutar-se i la va deixarxisclant a terra. Al veure això, el senyor Enfield va córrer fins on estava aquell home i se’l va endur on estaven la nena i un grup petit de gent. El doctor que havien enviat a buscar va dir que lanena no tenia res greu, però en veure a l’home, a tothom li entraven ganes d’assassinar-lo, com que no era possible, li van amenaçar en fer un escàndol tan gran que el seu nom tacat correria totLondres. Davant d’això, va ser quan l’home els hi va dir que els hi oferiria diners, per evitar el escàndol. La família va demanar cent lliures. El home va entrar per la porta amb una clau a buscar les centlliures, i va tornar amb un xec firmat per un senyor molt conegut, que mai t’haguessis imaginat que estaria implicat en un home com era el que havia trepitjat a la nena. Quan van veure la firma vanpensar que la firma era falsa, però al dia següent el banquer, quan van anar al banc a cobrar el xec, va dir que era autèntica. La historia de la porta la presencia el senyor Endfield i li conta alsenyor Utterson.
2. El senyor Utterson es un advocat.
3. Desprès de llegir els capítols 2 i 3 sabem que el senyor Hyde i el doctor Jekyll tenen molta confiança, el doctor Jekyll li ha deixat al senyorHyde tota la seva herència. Tambe sabem que el senyor Hyde es repel·lent i maleducat, al contrari que el doctor Jekyll, que es respectable.
4. A Utterson li preocupa el testament que ha redactat elseu amic Jekyll perquè li ha deixat tots els seus bens, en cas de la seva mort, o si desaparegués incomprensiblement, hauria de ocupar el seu lloc un home, Hyde, de qualitats dolentes, de les que se...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'Estrany Cas De Dr. Jekyll I Mr. Hyde
  • Dr. Jekyll y Mr. Hyde
  • El extraño caso del dr. jekyll y mr. hyde
  • Dr. jekyll y mr hyde
  • Dr jekyll y mr hyde
  • dr jekyll y mr hyde
  • Dr. jekyll y mr. hyde
  • Dr. Jekyll y Mr. Hyde

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS