PAC 1. INTRODUCCIÓ A LA PUBLICITAT

Páginas: 5 (1157 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2014
Pac 1 : Introducció a la publicitat



1. El següent espot és un dels guanyadors del Festival de Cannes d'enguany. Prenent-lo com a exemple, identifica els diferents elements de la comunicació publicitària que es detallen a continuació. Cal que defineixis cada concepte amb les teves paraules i el vinculis amb l'exemple proposat (2,5 punts).
http://www.youtube.com/watch?v=bu2ht9c-FFUEmissor: També rep el nom d’anunciant I és la perosna, empresa o organització que vol trasmetre alguna cosa. L’anunciant és qui finança el missatge. En el cas del espot, l’enunciant és la marca LACOSTE, encara que també es consideran emissors les persones o professionals que es dediquen al sector publicitari, però LACOSTE és qui paga el missatge.

Receptor: és la persona que rep el missatge, podriemdir que cada missatge té un public objectiu (característiques com: edat, sexe, estils de vida…) tambe rep el nom de target o target group. En el espot el receptor és tota la gent interessada en el mon de la moda, però en aquest case s un perfum.

Missatge : és allò que es vol donar a coneixer, se sol associar al terme anunci I aquet pot presenter diferents denominacions I formats, sempre enfuncio del cantal per el qual es difondrà. Al espot es vol fer entendre amb els recursos grafics y audiovisuals que “la vida es un esport bonic” on relaciona la vida cotidiana amb actes de risc.

Codi: és el conjunct d’elements utilitzats en l’anunci per a cridar l’atenció del public objectiu: text, musica, símbols… A l’espot el text que resum l’anunci per cridar l’atenció és : “Life is a beautifulsprot” amb una música que pot agradar al public objectiu y amb dos personatges físicament atractius. L’anunci va dirigit a nois.

Resposta: és qué ha guanyat la marca LACOSTE amb aquest anunci, es a dir, si ha causat una acció de compra al mercat.

2. Philip Kotler estableix els instruments que conformen el mix de comunicació de màrqueting:
a. Quins són aquests instruments i per què creusque és necessari combinar-los? (0,5 punts)
La publicitat: tota comunicació no personal I pagada per una emprea determinada per la presentació I promoció d’idees, bens o serveis.

Màrqueting directe: és la comunicació de l’oferta de bens I serveis directament al consumidor potencial sense comptar amb intermediaris.

Promoció de vendes: són els incentius a curt termini per a fomentar la comprad’un producte o servei.

RRPP: conjunct de programs generics que es dissenyen per a millorar, manetir o protegir la imatge d’una campanya o producte.

Força de vendes: es tracta de la comunicació verbal amb un client potencial el propòsit del qual és fer una adquisició.

Crec que una bona combinació dels instruments que formen el màrqueting mix és un bon resultat d’una campanya o missatge quees vol donar al consumidors o al public objectiu, si un dels instruments no es combina bé el resultat penso que no seria el mateix ni tindria el mateix èxit.
b. Si haguessis de plantejar un mix de comunicació per a una marca de sabatilles esportives, quines accions proposaries? (2 punts)
Si fos per exemple unes sabateilles esportives de la marca ADDIDAS, faria les següents accions:
Una bonapublicitat de les noves sabatilles I la seba presentació, com per exemple utilitzar un jugador de futbol famós on ell les portès.
Màrqueting directe: a la botiga possar les sabatilles a un lloc estratègic on es poguessin vendre per si soles i crear un bon Punt de Venda (PLV).
Les RRPP no serien necessaries ja que la marca ADDIDAS es coneguda I una del es principals marques del món.
En aquest puntanalitzarem les parts d'una marca, així com les seves possibles classificacions. Respon a les següents preguntes (3 punts):
a. Quina diferència hi ha entre el fonotip i el logotip d'una marca? Defineix aquests conceptes, justifica la teva resposta i posa'n un exemple.
El fonotip és la part de la marca que es pot pronuncar, es adir la esva identitat verbal, com per exemple:

Apple:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pac 1 Introducció a La Publicitat
  • PAC 1 Introducció a la Comunicació Audiovisual
  • Pac 1: introduccio a la psicologia de la percepció
  • PAC 1 Introducció al Dret
  • Resumen introducció a la publicitat
  • PAC 2 Introducció a la Psicologia
  • Pac 1
  • Pac 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS