Últims percentatges en noves tecnologies

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (615 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 22 de febrero de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Article:
Òliver MÁRQUEZ. “Tarragona lidera l’ús d’Internet”. Notícies tgn, núm. 29, Tarragona. Pàg 2-3.

L’article llegit reflecteix la realitat de la comarca de Tarragona en relació a l’úsd’Internet per part de la població. És una sorpresa que sigui Tarragona la que lideri aquest rànquing en Espanya i part d’Europa, ja que sovint s’espera que les grans ciutats o els territoris amb mésdensitat de població siguin els que ocupin aquesta posició.
El 71% de la nostra ciutadania es connecta normalment a la xarxa. No és una dada sorprenent que quasi bé el 100% de gent entre 15 i 24 anys esconnecti a Internet, de fet l’estrany seria que no ho fessin. La majoria de nosaltres utilitzem l’ordinador des de petits i els que vénen darrera podríem dir que neixen amb un sota el braç. El que ésincreïble és com un 45% de població entre 55 i 69 anys, que no ha crescut amb l’ordinador i Internet, s’ha posat al dia de seguida i l’utilitza amb tota normalitat.
Però això s’ha viscut amb laintegració a la societat de molts invents, com per exemple la televisió. Alguns dels nostres pares van néixer amb la invenció de la televisió i pocs anys després no hi havia quasi cap persona, ja fos del’edat que fos, que no tingués un televisor a casa.
Però Internet no només ha tingut èxit perquè sigui un invent molt original i atractiu. Ara qualsevol persona que tingui una empresa ha de tenir unapàgina web per aconseguir més clients i per donar-se a conèixer, qualsevol entitat pública ha de penjar informació sobre aquesta a la web; cosa que la fa en una eina imprescindible per una àmplia franja dela població. Si ens atrevim, podríem dir que allò que no està present a la xarxa és pràcticament inexistent al món real.
Potser aquest és un bon motiu per explicar que el 100% dels usuarisd’Internet l’utilitzin per buscar informació.
A més, ens ha afectat en les nostres relacions socials, la majoria dels joves hem deixat de banda els telèfons fixos, i fins i tot podríem dir el correu...
tracking img