13 rosas

Páginas: 3 (558 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2014
’LAS 13 ROSAS’’
(preguntes)


1.- Quina és la principal dificultat amb la qué el director es troba a l´hora d´explicar els fets històrics en forma de relat cinematogràfic?
La dificultat mésgran amb la qual es va trobar el director va ser decidir des de quin punt de vista anava a explicarla història de “les tretze roses”, que d´entrada era molt rica. Al director li preocupava no poderdonar amb el punt de vista adequat des del qual havia d´explicar aquesta història, ja que no volia donar a conéixer a aquestes noies com unes víctimes sino com a les heroïnes quees mereixen ser.

2.-Què és el que li inspirarà a explicar la història en la forma en la qual ho fa?
El que inspira al director a explicar aquesta història d´aquesta manera és la forma amb la qual la explicava, la noiamés jove que va passar per aquesta situación(Mari Carmen Cuesta “amiga de les tretze roses”) ho explicava amb molta vitalitat. Així va ser com el director va decidir que la història tractava d´unesheroïnes i no només d´unes víctimes

3.- Amb quins elements dramàtics pretén aconseguir que l´espectador s´identifiqui amb els personatges?
El director volia barrejar el relat èpic amb la vida personald´aquestes noies, perquè l´espectador s´identifiqués amb elles. Havia de posar escenes més íntimes com la vida amb els seus xicots ja que també importaria al public, d´aquesta manera el directorintenta captar l´atenció del públic.



4.- Explica com era l´ambient que voltejava a les tretze roses.
Les tretze roses van tenir una vida curta, no eren persones problemàtiques, només buscavenjustícia i d´una manera pacífica. Moltes d´elles tenien treballs normals, treballaven en els serveis socials de la república. L´ambient que es trobava era de postguerra: tristíssim y de molta por. Tenienpor dels feixistes i de les pressons peró, igualment lluitaven.
El tracte que rebien les preses era relativament benigne i l´alimentació era molt escassa. Cada vegada arribaven més dones a les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 13 rosas
  • Las 13 rosas
  • 13 rosas
  • Las 13 Rosas
  • 13 Roses Historia de Espana
  • resumen las 13 rosas
  • las 13 rosas
  • Cuadro Comparativo Agora, 13 Guerreros Y Nombre De La Rosa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS