60Minuts

Páginas: 3 (520 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2010
COMENTARI DOCUMENTAL 60 MINUTS
Al veure aquest documental vaig reafirmar-me en la meva admiració cap a la cultura japonesa, en aquest cas, per l‘atenció especial que el mestre li dóna alssentiments i a la importància del saber expressar-los. El professor em va semblar un exemple en la seva manera de tractar i solucionar els conflictes amb els que es troba diàriament, sempre desde unpunt de vista assertiu i tendre. Tractant de transmetre valos positius als seus alumnes, com l’empatia, l’alegria i la importància del saber escoltar.
El resultat sembla molt bó, ja que sorprén demanera molt positiva la forma de raonar dels seu alumnes de 6 anys i la bona elecció de les paraules per discriure com es senten en cada moment.
La relació amb els seus alumnes està plena de detalls,com per exemple, tots els nens escriuen cartes de condol a un dels seus companys per la mort del seu pare, un dels nens escriu “quan penso en el que t’ha passat ploro” o quan tots els companys juntsgraben a la sorra amb lletres tan grans que es poden llegir desde el cel, un misstage que diu “el teu fill està bé,no et preocupis, nosaltres estem sempre al seu costat”.
Fomenta així el companyerismeentre els infants i la naturalitat d’expressar els sentiments obertament sense por o vergonya del que pensin els altres.
Crec que el nostre sistema educatiu tindria que incorporar de manera mésnatural aquesta tendència, solventant els problemes que esdevinguin en el dia a dia sota una mirada educacional més emocional i amb més diàleg, ja que molts problemes tenen el seu origen en aquest àmbit.COMENTARI DOCUMENTAL I PEL.LíCULA
MARTA BONILLA MOYA
19/10/09
COMENTARI “LA OLA”
Basada en fets reals, un professor d’història d’una escola alemanya ha d’ensenyar sobre la autocràcia a laseva classe. Planteja als seus alumnes si seria possible que el nacisme tornes a aparixer en el nostres dies. Sembla que la millor forma de demostrar-ho es de manera pràctica, així que realitza un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS