Ablació

Páginas: 4 (774 palabras) Publicado: 17 de septiembre de 2012
Definició
L’ablació és la mutilació sexual d'instància de part dels genitals externs femenins paràgraf Evitar Sentir plaer sexual, Amb La Objective De Que pugui arribar verge al Matrimoni, Lloc Quesi no és dona d'aquesta manera, la POT rebutjada serveis. Also si realitza el paràgraf Evitar la suposada promiscuïtat de la dona i assegurar Només Que Tingueu Fills El Marit en contra.

Tipus deablació
Hi ha diversos tipus d’ablacions:
• Amputació del prepuci del clítoris (circumcisió), podent extirpar en part o totalment el clítoris (clitoridectomia).
• Una altra forma consisteix enl'escissió o mutilació total o parcial del prepuci del clítoris i dels llavis menors, conservant només els llavis majors.
• La infibulació és la forma més agressiva, i consisteix en l'extirpació delclítoris i llavis majors i menors. Després de l'acte, hi ha un cosit d'ambdós costats de la vulva fins que aquesta queda pràcticament tancada, deixant únicament una obertura per la sang menstrual il'orina. La infibulació també se li pot dir circumcisió faraònica.

Practica il·limitada
Segons les estadístiques, la pràctica de l'ablació afecta en l'actualitat al voltant d'unes 135 milions dedones i nenes en el món. Es creu que cada vegada es practica a nenes amb una edat molt menor que pateixen la mutilació per evitar que puguin jutjar la pràctica per si mateixes en ser grans.
EuropaL'augment de la immigració ha portat aquesta pràctica a Europa. La mutilació genital femenina, en qualsevol de les seves modalitats, es troba penada per la llei en els principals països d'aquestcontinent amb algunes excepcions com Itàlia o Irlanda. No obstant, encara existeixen en alguns països europeus amb normatives legals de control sobre el permís de sortida per a les nenes en situació derisc per aquest tipus de costums, hi ha denúncies que mig milió de dones i nenes han patit la MGF a Europa en els últims temps, fins i tot en centres sanitaris sota mà.
Àfrica
L'ambaixadora de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ABLACI N GENITAL
  • Ablacio Del Clitoris
  • Fallo autorizaci n para la ablaci n

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS