Acorar

Páginas: 2 (465 palabras) Publicado: 23 de noviembre de 2014
ACORAR
Acorar, una obra de teatre que fa referència a la societat mallorquina a partir d'un dia de matances, és una obra impactant, què et fa adonar-te'n de com van canviant els temps, i sobretot,com les persones, ens estem tornant més simples i generalitzant. Així com perdem de vista el que de veritat importa en la vida, l'essència de la nostra societat.
Aquest teatre és una obra originalrepresentada d'una forma satírica i crítica- critica la societat consumista d'avui en dia i la pèrdua progressiva dels costums- en un monòleg on l'actor es deixa la pell i tot el que té en fer-loperfecte, i així es com és, un monòleg treballat, on no hi ha res deixat a l'atzar, des de cada petit silenci fins a la seva expressió facial.
L'obra està representada a un teatre a la italiana, amb unasimple escenografia, només hi ha una tela de colors grisos que fa de projector a la part posterior de l'escenari. Així de simple és també el vestuari de l'únic actor: un mono gris i un mocador blau.Altres recursos que ha utilitzat han estat les projeccions, la veu en off i la música, tant per fer-la més entretinguda com per a que l'actor pogués descansar.
Han utilitzat el tema de les matancesperquè, a més de ser una tradició mallorquina què pot ser s'està perdent, deixa veure totes les cares de la nostra societat: s'agrupa tota la família per crear una cosa nova a partir de l'ajuda de totsels seus membres, i cada un d'ells és diferent de l'altre i així, és poden mostrar tots els aspectes de la societat mallorquina. D'aquesta forma, l'actor ha pogut mostrar tots els personatges clixé dela nostra societat: les padrines que ho tenen tot preparat, el que no fa res mai bé, el que té sempre la raó...
Aquesta obra ens fa reflexionar sobre com tot canvia. Des de els costums que des desempre havien guiat la nostra societat, la forma de ser de les persones, fins com canvia la nostra visió del món. També ens fa pensar què són els noms els que fan les coses i, per tant, si perdem els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ACORES
  • Os Acores
  • Acor
  • El valle de acor por puerta de esperanza.
  • Bit acora de metales
  • Plan De Emergencia Acora
  • Custionario de etica de los acor
  • "Breves apontamentos sobre a história da ilha do faial (açores) no incicio do sec xx

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS