activitat psiquica

Páginas: 2 (369 palabras) Publicado: 10 de enero de 2015
Per què és important per a la psicologia conèixer l’origen de l’activitat psíquica?
És important per a la psicologia conèixer l’origen de l’activitat psíquica per saber per que som com som i actuemcom actuem. Sense les teories evolucionistes de molts, no hauríem pogut saber que els humans, hem anat evolucionant i que tenim moltes coses en comú amb altres espècies i amb els nostresavantpassats. Tot i que ara hi ha molts avenços, des de petits ens formem psíquicament igual que abans, ja que tenim coses que tenim la conducta innata igual que la dels nostres avantpassats i la conducta apresa,igual que els nostres avantpassats aprenien dels del seu entorn.
Abans de Charles Darwin, Jean Baptiste de Monet, cavaller de Lamarck (1744-1829) i George Cuvier (1769-1829) van realitzar, perseparat, una sèrie de treballs que van influir enormement en les teories evolucionistes. Busca informació sobre aquests científics i les seves teories. Compara-les amb les teories de Darwin.
Jean Baptistede Lamarck
Bioleg frances, que va seguir una carrera eclesiastica i va estar a l’infanteria. Per causes de salut va deixar-ho i va estudiar medicina i botanica. Va publicar la Flora Francesa, onclassificava sistematicament la flora per medi d’una clau dicotomica.
El van fer director del Departament dels Animals sense Esquelet, als quals va anomenar invertebrats, va fer la primera subdivisiod’ aracnids, insectes, crustacis i equinoderms.
Va fer moltes publicacions.
La diversitat de les inquietuds de Lamarck va resultar decisiva en la formulacio de la seva teoria de l’evolució, que esbasa en tres lleis fundamentals. Les dos primeres son sobre l’extensio identificada amb la corrent de pensament coneguda com lamarkisme.
Georges Cuvier
Naturalista frances. El primer gran promotor del’anatomia comparada i de la paleontologia. Nombrat professor d’anatomia comapara del Museu Nacional d’Historia Natural de França.
La classificació dels animals
Geologia i paleontologia :...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ACTIVITAT
  • Psiquica
  • el yo psiquico
  • el psiquico
  • EL PSIQUICO
  • activitat de dijous
  • activitat economia
  • Activitat geo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS