ACTIVITATS D ENSENYAMENT APRENENTATGE

Páginas: 4 (793 palabras) Publicado: 5 de octubre de 2015
ACTIVITATS D’ENSENYAMENT – APRENENTATGE


1. Suposa que dins de la funció tècnica una empresa només té el Departament de Projectes. Si rep l’encàrrec de construir una màquina a mida, com s’ho faràper a lliurar al client el producte acabat?

El departament de projectes li pasara l encàrrec a l’àrea de producció . Pero abans el departament haura de planificar quin temps , metodes , Planificaciócaldran per fer aquest encarrec.

2. Explica breument les tasques que té assignades el subdepartament de Mètodes i Temps i el de Programació/Planificació. Comenta les diferències conceptuals que hi haentre tots dos.

- El subdepartament de Mètodes i Temps té asignades les tasques de reduir el temps i els costos.
El subdepartament de Programació /Planificació ha de planificar abans de tot com sha de fer la feina .

3.Des del punt de vista de la Funció Tècnica, ¿quin procés ha de seguir un mecànic de motos d’un taller petit des de que rep una moto avariada fins que la lliura reparada alclient? Suposa que ha d’elaborar un pressupost i que el client l’accepta.

Primer de tot el mecànic ha de mirar on esta l avaria , donar informacio sobre l’averia al client y dir el temps que trigaria enfer la reparació .Després fer el pressupost de la reparació incloint les hores de mà d’obra y el iva . Si el client accepta , el mecànic faria una planificació sobre material que s ha de comprar perreparar la motocicleta . La moto per finalitzar pasaria per el taller on seria reparada i al acabar la reparació , el mecànic faria un control de que espigues tot bé. I per cortesia de la casa la motoseria netejada.


4.Des del punt de vista de la Funció Tècnica, si no es fa el Seguiment d’un producte mentre es fabrica, quines conseqüències es poden generar? Per què?

A l’hora de fer el producte, si mentres estem ja en la producció i ens donem conta que el producte no s ha fet correctamente, es a dir que no serveix i que s ha de tornar a repetir, aixo comportara mes temps , mes material i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Activitats Musica A La Llar D Infants
  • quadern d activitats
  • Camps D Aprenentatge Pau Casals
  • Aprenentatge
  • aprenentatge
  • Aprenentatge
  • Activitats
  • Activitats

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS